3. Gün transferi

gizbelak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
12
3
86
33
Merhaba bugün transferimin 9. Günüydü 3. Gün 2 adet dondurulmuş embriyo erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 11. Gün kan vermemi söyledi doktorum bu şekilde olup kanda pozitif çıkan var mı acaba

Bence 3. Gün embiriyosu olduğu için erken söylenen tarihte bidaha kan vermelisin benimde bugün 5. Günüm 2 tane dondurulmuş 3.gün embiriyosu koyuldu sende belirti varmı

Bence 3. Gün embiriyosu olduğu için erken söylenen tarihte bidaha kan vermelisin benimde bugün 5. Günüm 2 tane dondurulmuş 3.gün embiriyosu koyuldu sende belirti varmı
Bel ve kaşık ağrım inanılmaz derecede ama bugün kan verdim test günümdü maalesef negatif

Merhaba Kızlar banada 3. Gün embriyosu konuldu bugün transfer günü ile birlikte 5. Günüm bel ve bacak ağrım var 2 gündür göğüs uçlarım ağrımaya başladı bugün sabahtan beri
İdrar testi yaptım ama negatif çıktı sizce erkenmi 3. Gün embriyosu için

Merhaba Kızlar banada 3. Gün embriyosu konuldu bugün transfer günü ile birlikte 5. Günüm bel ve bacak ağrım var 2 gündür göğüs uçlarım ağrımaya başladı bugün sabahtan beri
İdrar testi yaptım ama negatif çıktı sizce erkenmi 3. Gün embriyosu için
Evet çok erken niye şimdiden canını sıktın ki

Evet çok erken niye şimdiden canını sıktın ki
Meraktan duramıyorum valla canım bana kalsa hergün yapacam da kan testine kadar artık yapmicam ayın 23 ü kan vereceğim yerleşme kanaması kaçıncı gün olur bilmiyorum ama henüz yerleşme kanamasına dair bir şey de olmadı

Selam kızlar bugün 3. Gün embriyosu da transferimin 7. Günü
Test yaptım ve çok silik bir çizgi belirdi 3 gün önce yaptigimda bariz belli yoktu ama şuan silik çizgim mevcut sizde bakar mısınız bunu yaşayan varmı sizce sonuç ne

Eklentiler

• IMG_20230220_002409.webp
    IMG_20230220_002409.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 284
Bugün sabah aç karnına yaptım umarım pozitiftir 😔

Eklentiler

• IMG_20230220_090958.webp
    IMG_20230220_090958.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 261
Bugün sabah aç karnına yaptım umarım pozitiftir 😔
Sanki hafif çizgi var gibi ama fotodan kaynaklanıyorda olabilir hayırlısı olur inşallah ama biraz daha bekleyin kan tahlili yaptırın
Meraktan duramıyorum valla canım bana kalsa hergün yapacam da kan testine kadar artık yapmicam ayın 23 ü kan vereceğim yerleşme kanaması kaçıncı gün olur bilmiyorum ama henüz yerleşme kanamasına dair bir şey de olmadı
hayırlı haberlerini alırız inşallah 🙏

İnşallah hayırlısıyla güzel bir şekilde artar ve bebişinize kavuşursunuz 🤲🏻🤲🏻 3.gün embriyosu kaç hücreliydi sizin?
Aminnn inşallah Kaç hücreli olduğunu söylemediler ama bugün 9. Gün test yaptım belirgin bir şekilde çıktı tabiki kan testi daha kesin olur yarın kan vereceğim hayırlısıyla

Eklentiler

Sanki hafif çizgi var gibi ama fotodan kaynaklanıyorda olabilir hayırlısı olur inşallah ama biraz daha bekleyin kan tahlili yaptırın

hayırlı haberlerini alırız inşallah 🙏
9. Günüm ve çizgi daha belirginleşti umarım pozitiftir kızlar siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

Aminnn inşallah Kaç hücreli olduğunu söylemediler ama bugün 9. Gün test yaptım belirgin bir şekilde çıktı tabiki kan testi daha kesin olur yarın kan vereceğim hayırlısıyla
Tebrik ederimm 🥰💫 darısı tüm emek verenlerin başına 🤲🏻🌺 inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Back
X