Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bel ve kaşık ağrım inanılmaz derecede ama bugün kan verdim test günümdü maalesef negatifBence 3. Gün embiriyosu olduğu için erken söylenen tarihte bidaha kan vermelisin benimde bugün 5. Günüm 2 tane dondurulmuş 3.gün embiriyosu koyuldu sende belirti varmı
Ama hakkında hayırlısı vardır bi günü sıkma canınıBel ve kaşık ağrım inanılmaz derecede ama bugün kan verdim test günümdü maalesef negatif
Benim şikayetim yok nedensiz infertilite hayırlısı rabbimden o herşeyin en hayırlısını nasip eder sen de kendini korkutma üzme yiyecek ekmeği varsa gelir inşallahŞikayetin neydi canım bende pkos var bende çok korkuyorum tutmaz diye
İnşallah dualarımda olacaksınBenim şikayetim yok nedensiz infertilite hayırlısı rabbimden o herşeyin en hayırlısını nasip eder sen de kendini korkutma üzme yiyecek ekmeği varsa gelir inşallah
Allah razı olsun rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemiz içinİnşallah dualarımda olacaksın![]()
Evet çok erken niye şimdiden canını sıktın kiMerhaba Kızlar banada 3. Gün embriyosu konuldu bugün transfer günü ile birlikte 5. Günüm bel ve bacak ağrım var 2 gündür göğüs uçlarım ağrımaya başladı bugün sabahtan beri
İdrar testi yaptım ama negatif çıktı sizce erkenmi 3. Gün embriyosu için
Meraktan duramıyorum valla canım bana kalsa hergün yapacam da kan testine kadar artık yapmicam ayın 23 ü kan vereceğim yerleşme kanaması kaçıncı gün olur bilmiyorum ama henüz yerleşme kanamasına dair bir şey de olmadıEvet çok erken niye şimdiden canını sıktın ki
Sanki hafif çizgi var gibi ama fotodan kaynaklanıyorda olabilir hayırlısı olur inşallah ama biraz daha bekleyin kan tahlili yaptırınBugün sabah aç karnına yaptım umarım pozitiftir![]()
hayırlı haberlerini alırız inşallahMeraktan duramıyorum valla canım bana kalsa hergün yapacam da kan testine kadar artık yapmicam ayın 23 ü kan vereceğim yerleşme kanaması kaçıncı gün olur bilmiyorum ama henüz yerleşme kanamasına dair bir şey de olmadı
İnşallah hayırlısıyla güzel bir şekilde artar ve bebişinize kavuşursunuzBugün sabah aç karnına yaptım umarım pozitiftir![]()
Aminnn inşallah Kaç hücreli olduğunu söylemediler ama bugün 9. Gün test yaptım belirgin bir şekilde çıktı tabiki kan testi daha kesin olur yarın kan vereceğim hayırlısıylaİnşallah hayırlısıyla güzel bir şekilde artar ve bebişinize kavuşursunuz3.gün embriyosu kaç hücreliydi sizin?
9. Günüm ve çizgi daha belirginleşti umarım pozitiftir kızlar siz ne düşünüyorsunuzSanki hafif çizgi var gibi ama fotodan kaynaklanıyorda olabilir hayırlısı olur inşallah ama biraz daha bekleyin kan tahlili yaptırın
hayırlı haberlerini alırız inşallah![]()
Tebrik ederimmAminnn inşallah Kaç hücreli olduğunu söylemediler ama bugün 9. Gün test yaptım belirgin bir şekilde çıktı tabiki kan testi daha kesin olur yarın kan vereceğim hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim aminn inşallah Allah isteyen herkese nasip kısmet etsinTebrik ederimmdarısı tüm emek verenlerin başına
inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Yaptığınız test erken gebelik mi acaba bende transfer sonrası 6. Gün erken test yaptım çıkmadı bise9. Günüm ve çizgi daha belirginleşti umarım pozitiftir kızlar siz ne düşünüyorsunuz