3 günde 3 Kilo Verdiren Kür

gulperiaa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
95
27
18
37
<div class="bbWrapper">Küre başlayacağım arkadaşım bu kür ile 3 günde 3 kilo verdi ayda 2 kez uyguladı benimde 3 kilo kadar fazlam var.Yürüyüş yapmama rağmen faydası olmuyo gene sporu da bırakmayacağım sizinlede paylaşmak istiyorum duyan uygulayan varmı?<br /> <br /> Günlük 2 litre su<br /> Kesinlikle Tuz Yok <br /> Sabah1 bardak ılık limonlu su <br /> <br /> <br /> Sabah kahvaltısı<br /> 1 dilim sağlıklı ekmek<br /> İstediğin kadar yeşillik<br /> 1 haşlanmış yumurta<br /> <br /> Günlük 5 e bölünerek Tüketilcek <br /> <br /> 250 gr yoğurt 1 litre su ile ayran haline getirilcek <br /> 4 kaşık haşlanmış bulgur<br /> &quot; &quot; &quot; nohut<br /> &quot; &quot; &quot; yeşil mercimek <br /> Tuz yok içine istediğiniz kadar dereotu ve maydonoz ilave edilecek birde istenen baharatlar.<br /> <br /> Umarım bizde faydasınız görürüz bitince tekrar yazacağım.</div>

<div class="bbWrapper">Miğdenizin küçülmesi açısından faydalı bir küre benziyor.Sonrasında diyetinize dikkat ederseniz devamı da gelir gibi.</div>

<div class="bbWrapper">Ben bunu gecen haftalarda yaptim.cok güzel bi program hic ac kalmiosun.2 günlük saten<br /> Tek sorun bakliyatlardan ve yogurttan dolayi karnin hep.sis oluo.ama faydasini gördüm tabi 3 kilo zor ama yinede kilodan kiloya degisio.100 kilo olan biri belki 3 kilo verir ama ben 1 kilo kadar verdim.bunun öncesindede kabak detoksu yapmistim.kabak drtoksuna basladigimda 59-60 arasi geliyordum kiyafetlerle simdi 58 ila 57 arasi gelio.fark var kendimi iyi hissediyorum artik</div>

Back