3. Günden 5. Güne gelemeyen embriyo

Herkese merhabalar ilk tüp bebek denemem amh 0.02. Hemen tedaviye başladım ve iğneler ile 1 yumurtam büyüdü 23 ekimde opu oldu kaliteli güzel bir şekilde döllenme oldu 3. Güne kadar gelişimi sorunsuzdu. Doktorum 5. Güne kadar takip edip dondurmak istedi ancak dün gelişimi durmuş. Bunun sebebi yumurtada veya spermde bir sorun olduğunumu gösterir acaba ?
gelişimi mi durdu yoksa içerisinde boşluklar mı oluştu

Merhaba bende şöyle bir durum yaşamıştım ilk tedavimde 4 yumurta toplandı döllenme olmadı 4 ay boyunca vitamin kullandım 2. De doktorum bile inanamadı 16 yumurtam oldu demem o ki sağlıklı beslenmek ve vitaminler çok önemli
Yaaa harika
Ne kullanmıştınız?
Ben de umutsuz durumdayım 😔 yaş da geçti

Benden kaynaklı genetik olabileceğini ama yaşımın genç olması nedeniyle genetik teste gerek olmadığını söyledi. Doktorunuzla görüştüğünüzde yazarsanız sevinirim bende arayış içerisindeyim
Amh düşüklüğünden dolayı yumurtada genetik problemler oluşuyor bu sebebden dolayı gelişmediğini söyledi doktorum

Yaaa harika
Ne kullanmıştınız?
Ben de umutsuz durumdayım 😔 yaş da geçti
Bioesteron ve argifertil kullandım hiç aksatmadan 4 ay kullandım doktorum yumurta rezervin düşük düzelen birşey değil diyordu o bile şaşırdı düzelmiş ddi tabi doktorunuza danışmadan kullanmayın ☺️ inşallah bebişlerimize kavuşuruz 🤲🏼❤️

Bioesteron ve argifertil kullandım hiç aksatmadan 4 ay kullandım doktorum yumurta rezervin düşük düzelen birşey değil diyordu o bile şaşırdı düzelmiş ddi tabi doktorunuza danışmadan kullanmayın ☺️ inşallah bebişlerimize kavuşuruz 🤲🏼❤️
Çok duydum bu ilaçları bakıcam bende nerden ne fayda bulursak artık 🥰

Bir öneri de bulundu mu doktorunuz?
Açıkçası bişey demedi farklı ilaçlar ile destekleyebiliriz 2. Süreci dedi. Embriyolog idil bozkurtun sayfasını inceledim yumurta kalitesini arttırabilmek için nelere dikkat etmeliyiz neler yemeliyiz neler yememeliyiz güzelce tavsiyeler veriyor sizde bakın isterseniz faydalı şeyler var 🌸

Açıkçası bişey demedi farklı ilaçlar ile destekleyebiliriz 2. Süreci dedi. Embriyolog idil bozkurtun sayfasını inceledim yumurta kalitesini arttırabilmek için nelere dikkat etmeliyiz neler yemeliyiz neler yememeliyiz güzelce tavsiyeler veriyor sizde bakın isterseniz faydalı şeyler var 🌸
Incelicem teşekkür ederim 🤗

Merhaba bende şöyle bir durum yaşamıştım ilk tedavimde 4 yumurta toplandı döllenme olmadı 4 ay boyunca vitamin kullandım 2. De doktorum bile inanamadı 16 yumurtam oldu demem o ki sağlıklı beslenmek ve vitaminler çok önemli
Merhaba hangi vitaminler neleri kullandinizve 16yumurtadan kactane embriyo elde edildi

Back
X