3 gündür test yapıyorum silik çıkıyor

kubrasmbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
3
0
1
26
Merhabalar hanımlar,

Reglime dört gün kala erken gebelik testi yapmaya başladım. 3 Gündür testlerim silik çıkıyor. ve bugun regl günüm yine test yaptım çok hafif silik çıktı. VE çok fazla kasık ağrım var. umutlanmak istemiyorum. Ama bir kerede kaset test yaptım onda negatif çıktı. napıcam bilmiyorum sürekli test yapıyorum.

işteyim şuan test yanımda değil. 9 aylık evliliyim ve 5 aydır korunmuyoruz. ve 26 yaşındayım şuan mesela midem bulanıyor psikolijikt olabilir

Merhabalar hanımlar,

Reglime dört gün kala erken gebelik testi yapmaya başladım. 3 Gündür testlerim silik çıkıyor. ve bugun regl günüm yine test yaptım çok hafif silik çıktı. VE çok fazla kasık ağrım var. umutlanmak istemiyorum. Ama bir kerede kaset test yaptım onda negatif çıktı. napıcam bilmiyorum sürekli test yapıyorum.
sonuç ne oldu

IMG_20250806_221241.webp
IMG_20250807_134747.webp

Merhaba arkadaşlar bat a 6 gün var ilk 3 dk böyle bir silik çizgi çıktı sizce var midir ben mi goruyorum acaba

Merhabalar hanımlar,

3 gündür aynı siliklikte açılıyorsa teste sorun olabilir en azından ,3 gün koyulaşma lazım bir tik

Back
X