G Glsnkaya Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2024 24 4 1 26 19 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsnkaya #1 Adetim 3 gündür gecikti ama sol kasık bel ve karın ağrısı var ve beyaz akıntı geldi hamile olabilme ihtimalim var mı
Adetim 3 gündür gecikti ama sol kasık bel ve karın ağrısı var ve beyaz akıntı geldi hamile olabilme ihtimalim var mı
Candy7777 Mother of two angels🕊️🕊️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.726 5.812 118 23 19 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsnkaya #2 Test yaparsan anlarız
G Glsnkaya Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2024 24 4 1 26 19 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsnkaya #3 İşte önce CandyButcher .!.: Test yaparsan anlarız Genişletmek için tıkla... İşte önce emin olmak istiyorum test yapıp negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden yapamıyorum test
İşte önce CandyButcher .!.: Test yaparsan anlarız Genişletmek için tıkla... İşte önce emin olmak istiyorum test yapıp negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden yapamıyorum test
G Glsnkaya Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2024 24 4 1 26 19 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsnkaya #4 CandyButcher .!.: Test yaparsan anlarız Genişletmek için tıkla... İşte önce emin olmak istiyorum test yapıp negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden yapamıyorum test
CandyButcher .!.: Test yaparsan anlarız Genişletmek için tıkla... İşte önce emin olmak istiyorum test yapıp negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden yapamıyorum test
Candy7777 Mother of two angels🕊️🕊️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.726 5.812 118 23 19 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsnkaya #5 Glsnkaya .!.: İşte önce emin olmak istiyorum test yapıp negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden yapamıyorum test Genişletmek için tıkla... Yani olabilir hamilelik ama sadece akıntıdan ağrıdan yola çıkarak doğru sonuca ulaşamayız ki. Er yada geç test yapıp öğrenmeniz lazım gecikmenizde varmış eğer varsa büyük ihtimal çıkar
Glsnkaya .!.: İşte önce emin olmak istiyorum test yapıp negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden yapamıyorum test Genişletmek için tıkla... Yani olabilir hamilelik ama sadece akıntıdan ağrıdan yola çıkarak doğru sonuca ulaşamayız ki. Er yada geç test yapıp öğrenmeniz lazım gecikmenizde varmış eğer varsa büyük ihtimal çıkar