3 gunluk detox

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.358
2.258
133
Kizlar merhaba ram
azan basindan beri diyet yapiyorum ve 78.5 dan 75.5e inmistim araya regl girdi bi istahim artti yeme atagina girdim dun aksam ve bugun asiri yedim cooook ama cook pismanim bunjn icin 3 gunlukher zman uyguladigim ve guvendigim patates yogirt detoxunu uygulayacagim bu detox en az 2 kg en fazla 5 kg verdiriyor aslinda muthis bi odem attirici benimler beraber uygulamak isteyen var mi???? birbirjmize yoldas oluruz

Ben bunu ancak Ramazan'dan sonra uygulayabilirim.Gerci su anda diyetteyim .Kilo vermem iyi gidiyor.Ama 3 gün bir şey değil bunu da denemiş olurum.

Bende baktım şimdi İnternetten. Bunu ramazanda yapmak imkansız ramazan sonrası için bende denerim. 5 kg diyor İnternet ama bence 5 kg verilmez 2 kg ancak gider

1.gün
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış patates, 4 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 8 yemek kaşığı yoğurt

2.gün:
Kahvaltı: 4 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 8 yemek kaşığı yoğurt

3.gün:
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış patates
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 4 yemek kaşığı yoğurt

Bu diyeti yaparken günde 2 litre su içmeyi aksatmamalısınız. Ayrıca diyet boyunca şekersiz olması koşuluyla günde 3 bardağı geçmeyecek kadar siyah çay ya da yeşil çay tüketebilirsiniz

suan adet oldugum icin yapiyorum cok rahat geciyo 77.1 ile basladim yarin sabah tekrar yazarim

Acıktırmıyor mu? Benim adet yeni bitti o yüzden ramazan sonuna kaldı bunu denicem ama. Sanki yapabilirim gibi duruyor

Kilomu yakınmış. Ben de 76.5 kg ım. Hedefim 65
benim 58 80le basladim canim aslinda 75.5e dustum ama 2 gun yeme atagi gecirdim asiri yedim ama asiri pisman oldum aciktim ama yapcak bisey uok sonucu guzel olcak sabak 30 dk leslie yaptim simdi 1 saat tempolu yuruycem basim agriyo hafiften sadece

kizlar bugun girip yazamdm 75.9 ciktim yani 1 kilo 2 grm gitti 1 gunde tabiki bunun cogunlugu odemdir.Baya hafif hissediyorum

Back
X