3 günlük gecikme sonrası gebelik testi

vbutterflyv

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
15
4
6
29
Merhaba arkadaşlar. 3 günlük gecikme sonrası gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı o yüzden emin olamadım daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı merak ettim. Varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 539
Selam ben de aynı durumdayım 4 kaset 1 erken gebelik testi yaptım erken gebelik testinde daha net çıktı ama kaset testler 4 gündür koyulaşmadı. Yani anlamadım kimyasal gebelik olsa çizgiler iyice solar veya kaybolur diyorlar. Ben de kaybolma yok ama çok da koyulaşma göremedim testleri ekliyorum arkadaşlar böyle bir şey yaşadınız mı hiç?

Eklentiler

• IMG_20221120_090805_317.webp
    IMG_20221120_090805_317.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 445
  • IMG_20221119_091622_109.webp
    IMG_20221119_091622_109.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 343
  • IMG_20221117_173505_338.webp
    IMG_20221117_173505_338.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 390
Selam ben de aynı durumdayım 4 kaset 1 erken gebelik testi yaptım erken gebelik testinde daha net çıktı ama kaset testler 4 gündür koyulaşmadı. Yani anlamadım kimyasal gebelik olsa çizgiler
Selam ben de aynı durumdayım 4 kaset 1 erken gebelik testi yaptım erken gebelik testinde daha net çıktı ama kaset testler 4 gündür koyulaşmadı. Yani anlamadım kimyasal gebelik olsa çizgiler iyice solar veya kaybolur diyorlar. Ben de kaybolma yok ama çok da koyulaşma göremedim testleri ekliyorum arkadaşlar böyle bir şey yaşadınız

Selam ben de aynı durumdayım 4 kaset 1 erken gebelik testi yaptım erken gebelik testinde daha net çıktı ama kaset testler 4 gündür koyulaşmadı. Yani anlamadım kimyasal gebelik olsa çizgiler iyice solar veya kaybolur diyorlar. Ben de kaybolma yok ama çok da koyulaşma göremedim testleri ekliyorum arkadaşlar böyle bir şey yaşadınız mı hiç?
Merhaba arkadaşlar. 3 günlük gecikme sonrası gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı o yüzden emin olamadım daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı merak ettim. Varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
Merhaba ben uluslararası embryo uzmanı Dr. Senem. Tam hangi zamanda net sonuç alırsınız diyecektim ki net çizgiyi gördüm. Çok tebrik ederim. 2 çizgi orada. Silik çıkması çok normal embryo yaklaşık 6-7 gün önce implant oldu , ancak beta HCG üretecek. genelde adetin olmadığı 7-10 hatta 14 gün sonra idrar testini öneriyordum. Burada net çıkmış. Sağlıkla gelişsin.

Sizin de gebelik var gibi görünüyor kan testi ile netleştirmenizi öneririm kimyasal gebelik olup olmadığını şu aşamada anlamanız pek mümkün değil. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşAllah

Merhaba ben uluslararası embryo uzmanı Dr. Senem. Tam hangi zamanda net sonuç alırsınız diyecektim ki net çizgiyi gördüm. Çok tebrik ederim. 2 çizgi orada. Silik çıkması çok normal embryo yaklaşık 6-7 gün önce implant oldu , ancak beta HCG üretecek. genelde adetin olmadığı 7-10 hatta 14 gün sonra idrar testini öneriyordum. Burada net çıkmış. Sağlıkla gelişsin.
Çok teşekkür ederim kan testi ile netleşti ancak henüz keseyi göremedik çok küçük olduğu için. 1 aralıkta bakacağız ultrason ile🌸

Arkadaşlar her şey bu iki çizgiden ibaret değilmiş. Önemli olan gebeliğin sağlıklı yürümesi yürütülebilmesi. Gebeliğim bugün sonlandırıldı. 9. Haftamızdaydık 6. Haftamızda kalp atışı durmuş ve fark edememişiz. Kalp atışı alınana kadar daha sık doktor kontrolüne gidilmeli ve ilk dönemlerde anne kendine çok dikkat etmeli 🌸 i

Arkadaşlar her şey bu iki çizgiden ibaret değilmiş. Önemli olan gebeliğin sağlıklı yürümesi yürütülebilmesi. Gebeliğim bugün sonlandırıldı. 9. Haftamızdaydık 6. Haftamızda kalp atışı durmuş ve fark edememişiz. Kalp atışı alınana kadar daha sık doktor kontrolüne gidilmeli ve ilk dönemlerde anne kendine çok dikkat etmeli 🌸 i
Bende geçen ay kimyasal geçirdim tam hayırlı olsun darısı başıma yazacaktım ki bu mesajınızı gördüm. Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda Sağlıklı hamileliklerimiz olur 🙏

Back
X