3.günüm çok acil bakar mısınız?

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
98
Ameliyattan sonra 3.günüm kızlar burun deliklerimde baya bi asimetri var çok şiş burnum acaba ödemden dolayı öyle duruyor olabilir mi? Çünkü gözleri normal gören bi doktor bu kadar asimetrik bi burun yapamaz burun çevrem biraz kanlı eğer rahatsız olmazsanız fotoğraf atmak isterim bide siz bakın çok korkuyorum bu kadar acıyı yamuk bi burun için çekiyosam diye

Bence de biraz sabredin. Şişlikler inmeden burnun şekli belli olmaz ki. Zaten ilk başlarda kimse burnunu beğenmiyor ama burun tamamen oturduktan sonra güzelleşiyor.

şuanki durumu beni çok korkutuyor innşallah dediğiniz gibi düzelir <3
Canim suan iki tarafa farkli mudahale etmis olabilir mesela bi taraftan et alip kemik duzeltmistir digerinden sadece kemik duzeltmistir islemler farkli olunca ödemde farkli olabiliyor bende yeni ameliyat oldum burun deliklerime hic ellenmemesine ragmen fark var sıkma canini sabretmeye calis

Merhaba, 2 sene oldu rinoplasti olalı ilk hafta benimde öyleydi biri büyük diğeri küçük, gece uyurken yastıklarim kan olmuştu velhasıl burnumun görüntüsü on numara,kendime özguvenim geldi,minyon yuzluyum karadenizli kemerli Burnum vardı
Görüntü amaçlı olduğum operasyondan burnumun bir tarafından verimli nefes alamiyorum. Doktor yeterli kıkırdak koymadığı için. Görüntü düzeldi işlev kısmi gitti ama yinede mutluyum o burnumdan kurtuldum :)

Cok gecmis olsun hepimin öyleydi... daha cok yeni yorum yapmak icin biraz sabir:)

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, bitanesiniz <3 Boğaz tahrişi için önerisi olan yazarsa çok sevinirim nefes alırken bile acıyor

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, bitanesiniz <3 Boğaz tahrişi için önerisi olan yazarsa çok sevinirim nefes alırken bile acıyor
İlik sicak arasi sut bol bal koy seni bunalticak kadar kisin ben konusamiyordum ses tellerime kadar inmisti sonra bunu yapinca duzeldi canim ama bilmiyorum dene istersen sut ve balin zarari olmaz sonucta

İlik sicak arasi sut bol bal koy seni bunalticak kadar kisin ben konusamiyordum ses tellerime kadar inmisti sonra bunu yapinca duzeldi canim ama bilmiyorum dene istersen sut ve balin zarari olmaz sonucta
Canim ben bunu grip icin sandim ameliyat konusu oldugunu karıştırmisim kusura bakma ama yinede iyi gelebilir zarari olucagini dusunmuyorum

Evet kızlar aradan neredeyse 3 koca yıl geçti.. görebileceğiniz en asimetrik buruna sahibim. Aynı zamanda geniş de oldu. Gidip söyledim 1 yıl sonra bekle ödemi inecek yok deliklere pek bişey yapamayız diyip geçiştirdi beni. Acaba 3 yıldan sonra gidip bu konuda hakkımı arayıp ısrar etmeli miyim, yoksa zaten o becerememiş diyip başkasına mı ameliyat olmalıyım? Ne diyosunuz?

Sadece delikler mi asimetrik? Benim doğuştan asimetrik o yüzden eşitlensin diye beklemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…