- 29 Mayıs 2024
- 2.773
- 724
- 43
- 36
- Konu Sahibi yagmurpapatya
3 farkli marka awox prodocktor preticdor marka ile yaptim predimcort pozitif ultura hizli testide pozitifdi ama diger 2 nagitf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Algıladığı hcg den dolayı negatif çıkmıştır. Predictor çok daha düşük değerleri algılıyor ama diğerleri 25 ve üzeri olunca algılıyor. Burada bir arkadaşta öyle oldu sonradan farketti o da prospektüslerinde yazıyor zaten. Sizin bat tarihiniz ne zaman3 farkli marka awox prodocktor preticdor marka ile yaptim predimcort pozitif ultura hizli testide pozitifdi ama diger 2 nagitf
Normalde 30 günde bir olurum ama kur vs kullandım doktor vermişti sonra erken yumurtlama oldu regl bitince 4 gün sonra yumurtlama oluyor 5 aydır bu ayda yapmadım dedim salayim vs 28 baz alırsam 6 30 alirsam8 gün var ama değişiyor 5 aydır 26 28 şeklindeAlgıladığı hcg den dolayı negatif çıkmıştır. Predictor çok daha düşük değerleri algılıyor ama diğerleri 25 ve üzeri olunca algılıyor. Burada bir arkadaşta öyle oldu sonradan farketti o da prospektüslerinde yazıyor zaten. Sizin bat tarihiniz ne zaman
Predictorun muhabbeti zaten 6 gün fala tespit etmesi oluyor genelde varsa hcg çok düşük olduğu için onda çıkıp diğerlerinde çıkmıyordu siz iki gün kala o testlerden falan yapabilirsiniz ama tabi en iyisi gecikme bekleme geciktiği ilk gün falanda yapabilirsiniz o testler 25 üzeri tespit ediyorNormalde 30 günde bir olurum ama kur vs kullandım doktor vermişti sonra erken yumurtlama oldu regl bitince 4 gün sonra yumurtlama oluyor 5 aydır bu ayda yapmadım dedim salayim vs 28 baz alırsam 6 30 alirsam8 gün var ama değişiyor 5 aydır 26 28 şeklinde
Öyle yapacağım bugün prodocktor yaptım çok silik çıktı dün yoktu meselaPredictorun muhabbeti zaten 6 gün fala tespit etmesi oluyor genelde varsa hcg çok düşük olduğu için onda çıkıp diğerlerinde çıkmıyordu siz iki gün kala o testlerden falan yapabilirsiniz ama tabi en iyisi gecikme bekleme geciktiği ilk gün falanda yapabilirsiniz o testler 25 üzeri tespit ediyor
Yükselmeyenler başlıyordur o zaman ama testlerle uğraşmak yerine kan verseniz belli olur zaten hemen ama varsa başında farketmiş olursunuz o ayrıÖyle yapacağım bugün prodocktor yaptım çok silik çıktı dün yoktu mesela
Eşim gitmez biliyorum o yüzden bekleyeceğim az dahaYükselmeyenler başlıyordur o zaman ama testlerle uğraşmak yerine kan verseniz belli olur zaten hemen ama varsa başında farketmiş olursunuz o ayrı
Niye gitmez demiyorum bu erkekler bazen tuhaf olabiliyorlar. Yakınınızda sağlık ocağı yok mu yarın verinEşim gitmez biliyorum o yüzden bekleyeceğim az daha
Sağlık kabini vardı verdim 6 7 gibi çıkar sonuç bakalım varsa var yoksa yok birdahda test yapmam aslaNiye gitmez demiyorum bu erkekler bazen tuhaf olabiliyorlar. Yakınınızda sağlık ocağı yok mu yarın verin
Sonucunuz çıktı mı inşallah güzel haberler almışsınızdırSag
Sağlık kabini vardı verdim 6 7 gibi çıkar sonuç bakalım varsa var yoksa yok birdahda test yapmam asla
Negatif canımSonucunuz çıktı mı inşallah güzel haberler almışsınızdır
İnşallah önümüzdeki ay güzel haberleri alırsınızNegatif canım
İnşallah canım ama gene silik çizgi var bundan sonra regl bekleyeceğim test almayacagimİnşallah önümüzdeki ay güzel haberleri alırsınız![]()
Ya şimdi herkeste aynı olur mu heveslendirmek istemiyorum tarihle de alakalı tabi yada testle alakalı sonuçta yalancı pozitif çok ben hamile olduğumda testte silik görmüştüm kan vermiştim negatifti ama hani farklılığı hissediyordum bir hafta sonra yeniden kan vermiştim pozitifti belki bu tarz bişey mi diyeceğim ama sizin regliniz falan geçti miİnşallah canım ama gene silik çizgi var bundan sonra regl bekleyeceğim test almayacagim
Yok daha gecikmedi 3 gün varYa şimdi herkeste aynı olur mu heveslendirmek istemiyorum tarihle de alakalı tabi yada testle alakalı sonuçta yalancı pozitif çok ben hamile olduğumda testte silik görmüştüm kan vermiştim negatifti ama hani farklılığı hissediyordum bir hafta sonra yeniden kan vermiştim pozitifti belki bu tarz bişey mi diyeceğim ama sizin regliniz falan geçti mi
Ben bir hafta önce silik görüp kan verdim negatifti ya regl günü ya bir gün kala yeniden kan verdim pozitif gördüm ama o zamanlar bu kadar detay şu bu bilmiyordum hiç siz en güzel gecikme bekleyin bence öyle kan verinYok daha gecikmedi 3 gün var
Doğru diyorsun bekleyeceğim test felan da almadım zatenBen bir hafta önce silik görüp kan verdim negatifti ya regl günü ya bir gün kala yeniden kan verdim pozitif gördüm ama o zamanlar bu kadar detay şu bu bilmiyordum hiç siz en güzel gecikme bekleyin bence öyle kan verin
En iyisi inşallah güzel haberler alırsınDoğru diyorsun bekleyeceğim test felan da almadım zaten
İnşallah bugun ağzımda metalik bir tat var dis kanar metal tadı gibi tat olur ya aynı öyle birşeyler yedim deEn iyisi inşallah güzel haberler alırsın![]()
Yani belirti olabilir de olmayabilir de ama inşallah seninki belirtidirİnşallah bugun ağzımda metalik bir tat var dis kanar metal tadı gibi tat olur ya aynı öyle birşeyler yedim de