3 hafta geçmeyen adet sonucu

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhaba hanımlar, lekeleme mi desem adet mi desem bilemediğim bir kanama 3 haftadır devam ediyor. Dün doktora gidebildim. Önce gebeliğimi sordu geçen hafta gebelik testi yaptığımdan ve zaten prezervatifsiz ilişkiye girmemiş olduğumdan yok dedim . Alttan muayene etti ultrasonla da baktı. Normal dedi . Hormon testi yaptı onlar da normal çıktı. Yani kanamanın bi sebebi yok. Bunun sonucu primolut ve metiler verdi. Şimdi onu kullanıcam . Benim sorum ise dış gebelik gibi bir durum olsa ultrasonda tespit eder miydi? Gerçi adetim 2 hafta gecikmişken test yaptım negatifti .
Bir de bu primolutu kullanınca kesilecek sanırım e bırakınca aynı şeyi mi yaşıycam ? Başına benzer bişi gelen var mı ? İlacı Kullanınca ne oluyor ?

Aşı oldunuz mu? Olduysaniz ondan olabilir

Benimde bu ay öyleydi 15 günü geçkin adet kanaması yaşadım lekelenme ağrılı ve bitmek bilmeyen bir şeydi doktora gittiğimde ilk rahim ağzı buyumesinden şüphelendi detaylı muayene oldum üstte ki yorum gibi catalda muayene etti doktor çok şükür temiz çıktı bence bir kere daha gidin Allah korusun çünkü benim hormon bozuklu nedeniyle olmuş anormal bir kanama hem hormon ilacı verdi kanamayı kesen hap içinde 3gun içip bırak dedi ve 3.gunun gecesi kanamam kesildi zaten hormonlarınız da normal çıktıysa detaylı bir daha muayene olun derim ben

Şuan küçük bir ilçedeyim ve devlet hastanesinde doktor bulup gidebildim. Fakat ben buraya gelmeden istanbulda kendi doktoruma detaylı muayeneden geçmiştim. Henüz bir buçuk ay fln oluyor. Smear de aldırdım temizdi. Ki ben düzenli smear kontrolü yaptırırım 8 ayda bir fln smear veririm . Başka da bilmiyorum hormonlar da temiz. İnşallah bu ilaçla kesilir.
Ben 14 yaşlarındayken de böyle bir durum yaşamıştım. 1 ay boyunca kesilmeyen adet görmüştüm. Ama o baya yoğun bir kanamaydı. Şimdi yine geldi başıma . O zamanda bir sebebini bulamamışlardı. Kist yoktu kan değerlerim normaldi. Sadece çocuk olduğum için bakire olduğum için alttan muayene yapılamamıştı.

Size de primolut mu verdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…