• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftalık beta 71.1

ama internetten okuduğuma göre 2 günde bi düzenli 2 kat artmıyorsa dış gebelik denebilirmiş.
Hayır sağlıkçıyım hayatım betayla çok ilgisi yok düzenli artmıyorsa kimyasal gebelik denir dış gebelik bebeğin keseye değil tüplere yerleşmesidir bebek vardır ancak kesede değildir alınması gerekir

Hayır sağlıkçıyım hayatım betayla çok ilgisi yok düzenli artmıyorsa kimyasal gebelik denir dış gebelik bebeğin keseye değil tüplere yerleşmesidir bebek vardır ancak kesede değildir alınması gerekir
teşekkür ederim inşallah başımıza gelmez

433 olmuş betam. betanın düzgün artması dış gebelik yok dedirtir mi arkadaşlar öyle bişeyden çekiniyorum biraz
Umarım boş gebelik değildir sizin. Benim düzenli artmıştı iki günde iki katına hatta biraz fazlasına çıkacak kadar ancak boş gebelik yaşadım.

Düşük çok yaygın mı acaba çok korkuyorum değerim düşük gibi geliyor gözüme 3 hafta 5 günlüğüm folik asiti 6 aydır kullanıyorum
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Stres yapmayın. Ben Beta HCG 26 iken öğrendim hamileliğimi. Şu an 9+6’dayım. Önemli olan iki günde bir iki katı civarında artış göstermesi. Folik asiti kullanmaya devam edin. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ☺️

Arkadaşlar bugün tam 4 haftalığım. Hiç kanama yada lekelenme dahi olmuyordu 4-5 gündür bugün silik bi kan geldi. Endişelenmeli miyim çok korkuyorum

Peçeteyle bi iyice sil bidaha gelirse bak açık pembe şeklindeyse ben sanmıyorum başka birşey olduğunu

Canım yoğun bi kanama başlamadı eğer düşük olsaydı şimdiye başlar mıydı bir iki akıntıyla geldi bir damla ama akan kanama olmadı

Evet başlardı yerleşme kanaması olmuş bence doktoruna randevun ne zamansa gittiğinde söyle

Bugün de betam 1102 olmuş canım 2 gün önce 433 tü. Çok dua ediyorum allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Kanama olmadı. Sağlıkla gelsin inşallah.

Arkadaşlar bugün ultrasın yapıldı. Kesem tüpün içinden çıkmış ama rahmimin çok yukarısında. Bu kese gelişmeyecek mi demek doktor bişey demedi

Arkadaşlar nihayet gebe kalabildim ama betam 71.1 çıktı 1 nisanda regl olmuştum bu rakam çok mu düşük endişelenmeli miyim
Elbette düşük çünkü daha 3 haftalık… beta 0 sonuçta. Biryerden yükselmeye başlayacak. 3-4-5 diye… Daha regliniz bile gecikmemiş ki bence 71 çok iyi. Benim de reglime 2 gün kala 80 çıkmıştı.

Back
X