3 haftalik gebelikte kasık ağrısı çok fazla bu normal mi ??

pek normal olmadığını söyleyenlerde var herkeste olduğunu söyleyende. ben bu durumu yaşayan biri olarak ilk gebeliğimde sancımla birlikte kanamam oldu düşük yaptım malesef. ama şuanki gebeliğimde yine şiddetli ağrım oldu kanamam yok cok şükür lekelenmeler var sadece ama 7. haftadayım yeni yeni gitmek üzere sancı ama hala arada cok giriyor. Üşütmemek lazım ayakları,ağır kaldırmamak , ani hareketlerde bulunmamak, rahat stressiz bi dönem geçirmek lazım dikkatli olun sağlıcakla kıcağımıza alırız inş

Bu kadar agri neden olabilir ki acaba
Bende aşılama oldum bu ay 3.haftada pozitif gordum çok sukur aynı şekilde agliyacak kadar çok kasık agrilarim oldu şuan beş haftaligim azaldı biraz ama bende pko ve çikolata kisti var benbirazda ağrıları ona bagliyorum

Stresten ve ani harekettendendir o halde dimi bende sizin yaptiginiz gibi düşük yapmıştım su anda ondan korkuyorum ama kanamam yok çok şükür

Stresten ve ani harekettendendir o halde dimi bende sizin yaptiginiz gibi düşük yapmıştım su anda ondan korkuyorum ama kanamam yok çok şükür
yani ben öyle düşünüyorum kanama yoksa korkma dedi doktorum birde bıcak saplanması gibi olmazsa korkma dedi Stres yapmamak lazım cnm azalır inş :)

yani ben öyle düşünüyorum kanama yoksa korkma dedi doktorum birde bıcak saplanması gibi olmazsa korkma dedi Stres yapmamak lazım cnm azalır inş :)
Işte benim çok oldu dün öyle sabah sanki kahverengi gibi bi kanama oldu sanki ama çok az yani leke gibi başka da olmadı sıkıntı olmaz herhalde dimi

bugün doktora söledim progestan içiyormusun dedi hala bende evet dedim bebeğe baktı iyi dedi üzerinde durmadı. birde bazen ilişkiye girildiğinden dolayıda gelebiliyormuş haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…