3 haftalık hamılelık

tebrik ederim allah sağ salim kavuşturmayıda nasip etsin darısı bizim başımıza inş.

tebrik ediyorum ttlım rabbim tamamına erdırsın ıns doktorlar gebeliği 40 hafta olarak varsaydıkları ıcın 1-6 hafta arasını 1, aydan sayıyorlar

cunku son adetın ılk gununu gebelıgın baslangıcı olarak alıyorlar saglıklı gebelıkler

sımdı bılınmeyen bır hamılelık aılelerın haberı yok ben pek anlamıyorum ama sımdı bu çocuk 1 aylıkmı :44::44::44::44::44:

sımdı bılınmeyen bır hamılelık aılelerın haberı yok ben pek anlamıyorum ama sımdı bu çocuk 1 aylıkmı :44::44::44::44::44:

hamile olan kişi en son adetinin başlangıç gününden itibaren saymaya başlasın kaç hafta geçmiş kaç haftalık olduğu çıkar..o şekilde hesaplanıyo.

benim ilk hamileliğimde rutin doktor kontrolünde kandan anlaşılmıştı hamilelik daha adetime 1 hafta gibi birşey vardı doktor adet olmazsan tutmuştur demişti benimki gibi bir şeydir arkadaşınında hamileliği çok erken öğrenmiştir belki....

şöyle dıyım adet kesildi 1 hafta sonra yanı nasıl dıyım pazartesı adeti kesıldı bır hafta sonra persembe gunu hamıle oldugunu ögrendı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…