3 Haftalıkken Düşük Yapanlar ve Hamilelik Düşünenler

mirageseng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
1
0
1
39
Merhaba Arkadaşlar,

3 haftalıken daha kese bile oluşmamışken düşük meydana geldi. yoğun sancı kramp agrı ve iki saat süren kanama ile gerçekleşti. 3 haftalıkken düşük yapan arkadaşlar varsa lütfen bilgi verin. bu şekilde mi ouyor. Sonrasında nelere dikkat etmek gerekiyor?

5haftalık düşük yaptım kimyasal gebelik diyorlar açıkçası doktorlar pek önemsemiyor sonrasında bütün testlerimi yaptırdım bir sorun çıkmadı 1 ay gibi bir aradan sonra devam ettik bakalım bu ay pekde umutlu değilim parça halinde geldikten sonra kanama çok olmadı bir ay sonraki regl aşırı yoğun geçti

5haftalık düşük yaptım kimyasal gebelik diyorlar açıkçası doktorlar pek önemsemiyor sonrasında bütün testlerimi yaptırdım bir sorun çıkmadı 1 ay gibi bir aradan sonra devam ettik bakalım bu ay pekde umutlu değilim parça halinde geldikten sonra kanama çok olmadı bir ay sonraki regl aşırı yoğun geçti
Belirtileri neydi Can'ım

2 ay önce çok ağrılı düşük yaptım sonra ki ay adet gördüm benimki de çok yoğundu kanamam ve agrim şimdi tekrar hamileyim üstelik 3 haftalik insallah bi sey olmaz cok dikkat ediyorum sabirla bekliyorum doktor 2 hafta sonra gel dedi

Back
X