Kızlar ben çalışan bı bayanım..1 yasında bir cocuğum var ve 2 aylık hamileyim..ben dogum yapana kadar 2 ablam şa cocuk defterini kapatmıştı, cocuklarının en küçüğü 7-8 yaslarında..ikisi de sen git çalış biz senin bebeğine bakarız 3 tane yap hatta bakarız biz diyorlardı..çünkü ablalarımdan başka bakacak kimsem yok..neyse kızım 6 aylik olunca baktim ablam dediki ben spiralimi cikartiyorum hamile kalmak istiyorum dedi ve hamile kaldı..üzüldüm ama tek soz etmedim
( 2 ay önce ben de hamile oldugumu öğrendim dünyam basına yıkıldı korunduğumuz halde hamile kaldım..neyse moralim çok bozuldu hamile kalınca çünkü bebegim 10 aylikti ve kime nasıl bırakacam diye endişelerim vardı..ücretsiz iznim bitip okula başlayınca diğer ablama bırakmaya başladım kızımı..diğer ablam kızımı kendininin büyüteceğini söylüyordu..gercekten de çok ilgileniyor benim su an düşük riskim var ve ablam her gun bize gelir, yemek yapar vs vs ..şimdi sıkı durun diğer ablam da hamile..bana kızıma bakacağına soz vermişti..dun hamile olduğunu söyledi ve sana karsı çok mahcubum çok ayıp oldu ama isteyerek kalmadım kazara oldu dedi..ha bu arada ablamın hamile kalmak aklının ucundan bile gecmiyordu..neyse şimdi okulun açılmasına 1 ay var..2 ablam da hamile ben de hamileyim
( kızımı kime birakacam evdeki kadına guveneniyorum..3 umuz arka arkaya dogum yapacaz kimse kimseye yardımcı olamicak..ben nasıl okula gidicem rapor hakkım bitti..maalesef annemiz de hayatta değil
( napacam bilmiyorummmm bana akıl verin evet evde yardımcım var çok şükür durumumuz da iyi ama güvenip kimseye bırakamıyorum ne esımin ailesinde ne benim ailemde bakacak kimse yok..bebegin doğduğunda kızım 1 buçuk yasında olcak sezryan olcam 2 bebek evin icinde ben napicam kızlar
((((((( ha bu arada ablam tlf larına çıkmıyor kocası çıkıyor size karsı çok mahcup tlf a çıkamıyor diyor..sonradan hamile kalan ablam diğer ablamı hamile kaldığı icin aylarca eleştirdi..yeğenimize bakacaktık hem soz veriyosun..sana güvenerek hamile kalıyor hem de gidip sen hamile kaliyosun diyerek suçladı ama şimdi kendisi de hamile
(((