3 Haziran da Kızım EYLÜL kısmetse dünyaya gelecek...

Paspal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
241
2
96
44
İstanbul
bugün dr'a gittim ve çatı muayenesi oldum...canım çok acıdı ve dr'um sezeryan doğum dedi...kısmetse 3 haziran da doğum olucak....

hayirlisiyla sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim
az kaldi demi artik benimde 5 haziranda donmezse sezeryan olacagim

çok heyecanlıyım...kızımı kollarıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...bir yandan da çok korkuyorum sezeryan sonrası ayağa kalkış dikişler...sonda takılacak...ay bir sürü sorun...normal doğum da da ordan nasıl çıkacak diye korkuyorum...ay ölücem stresten...normal olsaydı epidural isticekim...sezeryan için de epidural istemelimiyim kararsızım...ne yapıcam bilmiyorum...akıl verin ya...

Canim Korkma Diycem Ama Bende çok Korkuyorum:1shok: Benimde Büyük Ihtimal Sezeryan Olacak Bende Epidural Istiyorum Ama Vazgeçicem Galiba Etrafimda çoğu Kişi Dayanilmasi Zor Diyorlar Aci Duymuyorsun Ama Hissediyorsun Diyorlar Cesaret Işiymiş Bendede Cesaret Yok O Yüzden Normal Sezeryan Olucam Herhalde Nasip Bakalimfisfisfisfisfisfis

Çok az kalmış
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bir nefeste kurtulursun işallah :1hug:

ay paspal valla ben bile heyecanladım açıkcası ...ay hadi ahyırlısıyla kurtulursun inşaallah rabbim hepmize saglıkla kavuştursun inşaalalh amin benimkine daha çok var 25 haziran da ama zaman geçiyor valla hadi bakalım haziranın ilk tarihi belli olan annesi ne güzel maaşalalh ay ya gözleirm doldu senağlama

ohhhh maşallah ilk annemiz tahminen yani buyuk ihtimallee paspal olucakk :)
hikayeni yazmanı sabırsızlıkla beklicez cnm ..
stres yapma hersey cok guzel gelişicek bencee böyle pozitif duşun ve hastanede sadece bebegine kavuşucagını hayal ett o zaman daha cok rahatlarsın
Allah kolaylık versin. arısı başımızaa

bu arada bnm dogumuma onceki dr umuz 8 haziran demişti ama bu yeni doktorumuz 3 haziran tarihini verdi neden acep ???

kızlar çok tşk.ederim....bugün de NTS'ye bağladılar gayet iyi dedi dr ayın 20 sinde tekrar görüşelim NTS'ye bağlıcak belkide daha da erken olabilirmiş doğum anlayacağınız muallakta...ama en geç 3 haziran ...ay çok heyecanlıyım allahım herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

benim oğlumda kısmetse 5 haziran ama daha erken de olabilir tabi doktora ve bebeğe bağlı.neyse hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

amin inşaalalh yeterki saglıkla gelsinlerde gerisi hiç önemli degil

sağolun kızlarrr..karnım aşağı inmeye başladı...

banada doktor catin dar dedi ama normal olmasini cok istiyorum. acaba cati muayenesinde fazla kendimi siktim canim acir diye o yuzden mi diyorum. yinede normal dogumu denesek cok mu buyk bir risk almis oluruz. catisi dar oldugu halde normal dogum yapan var mi?

banada doktor catin dar dedi ama normal olmasini cok istiyorum. acaba cati muayenesinde fazla kendimi siktim canim acir diye o yuzden mi diyorum. yinede normal dogumu denesek cok mu buyk bir risk almis oluruz. catisi dar oldugu halde normal dogum yapan var mi?

bende bu sorunun cvbı nı arıyorum aneminde çatısı darmış ama dogurmuşşş benii:D:D

Back
X