3 kayıptan sonra Yeniden Hamileyimmmm!!! Maşallah

nagihan_14

sana sığındım rabbim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
917
26
68
İstanbul
Kızlar 2 kürtaj ve bir kimyasal gebelikten sonra diğer topiklerde uyguladığım kür sayesinde yeniden hamileyim hemde benim rahmim ters olmasına rağmen çok mutluyum ve korkuyorum haliyle ama inancınızı yitirmeyin bu yazımı diğer kayıp yaşayan arkadaşlara umut olsun diye yazdım sağlıcakla kalın Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kucağınızı boş bırakmasın âmin öpüyorum

hayirli olsun hamileliginn

rabbim bu seefer tamamina erdirsin

benimde 5 kaybim oldu kan pihtilasma sorunum var..

inslalah 6.sinda kucagima almak nasip olurr:26:

bide hangi kürü yaptiniz bu sefer hamile kaldinizz

Hayırlı olsun Allah birdaha aynı ecıyı yaşamasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürsün.

Rabbim tamamına erdirir inşallah

Tebrikler ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

darisi bana ve tüm isteyenlerin basina INSALLAH tez zamanda

Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ama şunu belirtmek istedim rahimin ters olması gebeliğe yada gebe kalmaya hiçbir sorun teşkil etmez bu bir rahatsızlık değil yani aynı durumda olan arkadaşlar varsa benim rahimim ters bu yüzden mi gebe kalamıyorum yada düşük yapıyorum diye sakın paniğe kapılmasınlar

dedliklerine katiliyorum canim sagol cevaplariniz ve iyi dilekleriniz icin cok sagolun kizlar hepinizi opuyorum ins rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla ins amin

nagihan merhaba,rabbim bebeğini sana bağışlasın,sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum,bende 4 haftalık düşük yaşadım, yazında uyguladığın kürlerden bahsetmişsin neler uyguladın paylaşırmısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…