• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 kere beraber oldum ... şaka aşkım vallahi şaka

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

göz_yaşım

Ziyaretçi
arkadaslar 3 yıllık ilişkim var neysse...bugun erkek arkadasımla msnede konusuyoruz ordan burdan neyse konu saptı :kızgın:boluda calısıyoken arkadasları onu bastan cıkarmıs ve genel eve gitmis 3 kere senağlamadelirdim resmen git dedim ne biçim mide var sende gittinde noldu ne kazandın sakın bidaha bana dokunma :delphin: çarsamba buluscaktık dedim sakın bulusayım deme istemıyorummmm seni vb.gibi konustum :1closedeyes:aşkım vallahı billahı saka yemınler etti yarına çıkmak nasip olmasın dedi sen gecen bana saka yapıp kızdırdınya bende sana yaptın nolmus birazda sen sinirlen dedi KISASA KISAS dedi:çok üzgünüm:güvenım sarsıldı bidaha elimi tutmak ne ki yanımdan gecemez tiskinirim sakada olsa sonucta her sakanın altında bir gercek yatar:dilcikar:yalvardı yapma böle dedi söz bidaha demiyicem dedi. bende gecen onu kızdırmak için ARTIK LALE DEVRİ BİTTİ BENIMDE SÖLEİKLERİM OLCAK dedim sonunu hatırlamıyom demek öle bu ne demek sen değişmissinde böle demezdinde hep benım hafım gecerdide kasları bi cattı görmelisiniz korktum aşkım valla saka dedim kızdırmak için söledim dedim 2 gün trip yaptı yalvardım özür diledim sonra siniri gecti beyefendınınsositosositokızar simdi ben bunu napıyım gercekten yaparmı dersiniz bukadar allahtan korkan biri bunu yapamaz diye düşünüyom ama seytan aklıma girdi bikere -tatlicadiarzu-...

bak guzelim ya erkekleri boyle kabul edeceksin,yada bu diyardan gideceksin,,,,:mymeka:

yapmiyan erkek varmidirya,hele bu zamanda
:1no2:

bak guzelim ya erkekleri boyle kabul edeceksin,yada bu diyardan gideceksin,,,,:mymeka:

ya bunlarda hiçmi mide yok ya nasıl kabul edebiliyolar her erkekle beraber olmus kadına dokunmayı beraber olmayı düşünmek bile istemıyorum hadi diyelim 1kere yaptı merakından ya 2 3 noluyo dengesiz kesin bu cocuk aklımı yiyicem ayrıl bitürlü ayrılma bitürlü nedir dert dert dert:oklava::oklava:

senle birlikteyken mi yapmış.bunun şakası olur mu hiç

bir erkeğin ilki olan kadın nadirdir diye düşünüyorum ben...
sonuçta o yerlerde ya da bir yerde birliktelik söz konusu olabilir...

senle birlikteyken mi yapmış.bunun şakası olur mu hiç

ya biz bu yaz ayrıldık ama kesinlikle biliyoduk tekrar barıscagımızı biz kopamıyoruz birbirimizden bide gelmis bana ama aşkımozaman ayrılmıstık senden diyo sonrada saka valla diyo celişkili sözler sölüyo ya ayrılmıs olsakta sonucta kalbın bana aitken naısl baska birine dokunabiliyo buna anlam veremıyom ben:oklava:

benimde 3 senelik bi ilişkim vardı bitti kesin olarak
bu erkekler çok iğrençler gerçekten sen herşeyini ona veriyosun o gidiyo küçücük bir fırsatı değerlendiriyor.bence iyi bir ders ver ona...

benimde 3 senelik bi ilişkim vardı bitti kesin olarak
bu erkekler çok iğrençler gerçekten sen herşeyini ona veriyosun o gidiyo küçücük bir fırsatı değerlendiriyor.bence iyi bir ders ver ona...
15 dk trip yapınca başlıyo eeeeee yeter sen bana inanmıyonmu güvenmıyonmu duygu sömürülerine bıktım usandım ezilmekten hep onun sözü geciyo o trip yapsın 2gün ben yapmaya baslıyım cekemem demeye calısır gibi tavırlar sergiliyo :1closedeyes:

yapmayın kızlar erkek arkadaşlarınız rahip değil ,değil mi? sizdende ihtiyaçlarını gideremeyeceklerine göre napsın garipler... ha evlenince yaparlarsa haklısınız bu tepkinizde.. ama bu kadarda abartmayın bence...erkek anatomisi bayan anatomisindan fizyolojisinden farklı işler. sizin için cinsellik yaşamasanızda olur belki (en azından evleninceye kadar ) ama onlar için değil...

yapmayın kızlar erkek arkadaşlarınız rahip değil ,değil mi? sizdende ihtiyaçlarını gideremeyeceklerine göre napsın garipler... ha evlenince yaparlarsa haklısınız bu tepkinizde.. ama bu kadarda abartmayın bence...erkek anatomisi bayan anatomisindan fizyolojisinden farklı işler. sizin için cinsellik yaşamasanızda olur belki (en azından evleninceye kadar ) ama onlar için değil...

yapcaksa sonuclarına katlanır beyefendı:kızgın:

Bekaarlığında özellikle gitmeyen erkek yokturrrrr.Kim ne derse desin..................

ya bunlarda hiçmi mide yok ya nasıl kabul edebiliyolar her erkekle beraber olmus kadına dokunmayı beraber olmayı düşünmek bile istemıyorum hadi diyelim 1kere yaptı merakından ya 2 3 noluyo dengesiz kesin bu cocuk aklımı yiyicem ayrıl bitürlü ayrılma bitürlü nedir dert dert dert:oklava::oklava:

guzelim erkeklerin hemen hemen hepsinin akli belden asagilarina calisiyo...eee belden asadada mide yok:jeyyar:

Güzel cevap walla belden aşşadada mide yokki...........

guzelim erkeklerin hemen hemen hepsinin akli belden asagilarina calisiyo...eee belden asadada mide yok:jeyyar:

:roflol::roflol:................................................

Hayır yapmaya yapmış da söylemesi gereksizdi...

15 dk trip yapınca başlıyo eeeeee yeter sen bana inanmıyonmu güvenmıyonmu duygu sömürülerine bıktım usandım ezilmekten hep onun sözü geciyo o trip yapsın 2gün ben yapmaya baslıyım cekemem demeye calısır gibi tavırlar sergiliyo :1closedeyes:

en sinir olduğum tarz davranışlar.aynı şeyleri ben yaşıyordum.dikkatli oltavrını koy derim

canm aynen öle ya hemen güven baglıyorlar durumu bide evet sana güvenmiomda diyemiyoruz :delphin:
agız tadıyla bi trip atılmıo -tatlicadiarzu-

Her erkek yapmaz hepsini ayni keseye koymayalim simdi!!!!:dilcikar:

her erkek yapar ha öyle ha böyle...kimse kendini kandırmasın...yapmıyor diyen ya sezinleyemiyor yada kabul etmek istemiyordurr...bir ihtimal daha varkii odaa zor ihtimal..100 tanede belki bir tane yapmıyordurr.....100tanedede 1 tanesi denk gelirmi bilmem:))

Back
X