3.kişi için miymiş bu yaptıkları

javelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
406
4
96
Diğer
kızlar mrb...1 ay önce açtığım konuyu hatırlıyorsunuzdur...
eşi evi terketti 2 ay önce boşanmak istiyorum diye,ne dediysem,neyaptıysam vazgeçmedi...
çok büyük problemlerimiz yoktu ama 3 aydır çok farklıydı sürekli bana sen beni sevmiyorsun diyordu,ailemi sevmiyorsun dedi en sondada ama ben inanmadım bir erkek bir kızı varken bunları bahane edip boşanmak istemez???
herzaman 3.kişiden şüphelendim ve dün msnden arkadaşlarına baktım hiç tanımadığım bir kız biraz araştırdım eşimin il dışındada işyerleri vardı orda yaşıyor kız ve eşimin ablasınında ortak arkadaşı ki görümcem oraya hayatında gitmedi,nasıl tanıyabilir,kız özel bir şirkette çalışıyor eşimi aradım (buarada hala boşanmadık ama kağıt üzerinde evliyiz eve gelmiyor,annesinde yada ildışında sürekli 1 hafta 10 gün kafasına göre takılıyor arada kızını arıyor,bazen para veriyor okadar).işyerinin olduğu ilin adını vererek ve özel şirketin dedimki:bir arkadaşımın eşi aradı oradaki X yerde işi varmış senin tanıdığın ona yardımcı olacak kim var dedim panikledi düşündü erkek ismi verdi bende başka varmı hani onu bulamazsa dedim ısrarla sordum yok dedi...aradan 2 saat geçti tkrr bakıyım dedim beni msnden silmiş ve diyorumki gerçekten sadece arkadaşı olsa kız onunda ismini vermezmiydi ve kız hemen facedeki fotosunu değiştirip animasyon foto koymuş..birdahada aramadı ne bu şimdii????

Genelde hanımlar 3. kişi şüphelerinde haklı çıkıyorlar.Ama madem adam sizi yok yere boşuyor, kızınız var, aldattığından şüphelendiniz, keşke daha sakin davranıp delil toplasaydınız.Çünkü eşiniz çekişmeli bir boşanma davasını ve süründürülmeyi hakediyor fikrimce.

telefon faturalarini bir sekilde elde etme yolunuz varsa bir bakin gorusmelerine..
Ona gore delil toplamaya baslayin bence.
imkaniniz varsa surum surum surundurun, tavuk gibi yol onu.
allah sabir versin canim..

Bu konuda kızım var demişsiniz ama eski konunuzda bir oğlunuz olduğundan bahsetmişsiniz, bu nasıl iş?

eşi evi terketti 2 ay önce boşanmak istiyorum diye,ne dediysem,neyaptıysam vazgeçmedi...
çok büyük problemlerimiz yoktu ama 3 aydır çok farklıydı sürekli bana sen beni sevmiyorsun diyordu,ailemi sevmiyorsun dedi en sondada ama ben inanmadım bir erkek bir kızı varken bunları bahane edip boşanmak istemez???herzaman 3.kişiden şüphelendim ve dün msnden arkadaşlarına baktım hiç tanımadığım bir kız biraz araştırdım eşimin il dışındada işyerleri vardı orda yaşıyor kız ve eşimin ablasınında ortak arkadaşı ki görümcem oraya hayatında gitmedi,nasıl tanıyabilir,kız özel bir şirkette çalışıyor eşimi aradım (buarada hala boşanmadık ama kağıt üzerinde evliyiz eve gelmiyor,annesinde yada ildışında sürekli 1 hafta 10 gün kafasına göre takılıyor arada kızını arıyor,bazen para veriyor okadar).işyerinin olduğu ilin adını vererek ve özel şirketin dedimki:bir arkadaşımın eşi aradı oradaki X yerde işi varmış senin tanıdığın ona yardımcı olacak kim var dedim panikledi düşündü erkek ismi verdi bende başka varmı hani onu bulamazsa dedim ısrarla sordum yok dedi...aradan 2 saat geçti tkrr bakıyım dedim beni msnden silmiş ve diyorumki gerçekten sadece arkadaşı olsa kız onunda ismini vermezmiydi ve kız hemen facedeki fotosunu değiştirip animasyon foto koymuş..birdahada aramadı ne bu şimdii????

Son düzenleme:
Belki iki çocuğu vardır ama oğlu henüz telefonda konuşacak kadar büyük değildir o yüzden kızıyla konuşuyordur :9:

Belki iki çocuğu vardır ama oğlu henüz telefonda konuşacak kadar büyük değildir o yüzden kızıyla konuşuyordur :9:

hayır sadece kızım var,eski açtığım konularda oğlum yazmamın sebebini son açtığım konumda açıklamıştım...

hayır sadece kızım var,eski açtığım konularda oğlum yazmamın sebebini son açtığım konumda açıklamıştım...

Pardon o zaman, bahsettiğim konu içinde birden fazla kez "oğlum" diye bahsettiğiniz için yanlışlık olabileceği aklıma gelmemişti, garipsemiştim.

telefon faturalarini bir sekilde elde etme yolunuz varsa bir bakin gorusmelerine..
Ona gore delil toplamaya baslayin bence.
imkaniniz varsa surum surum surundurun, tavuk gibi yol onu.
allah sabir versin canim..

telefon faturası işyerine geliyor,online işlemlerden bilgi almak istersem onun tel msj olarak bilidirim gidiyor..başka nasıl ispat edebilirimki?

kiziniz varken neden diger konuda oglum var yazmissiniz,bunu herkes inceleme vakti bulamaz oyle degil mi?

Sorununuza gelince...
esinizin isyerinde
Dostluguna guvendiginiz bir arkadas yada elemaniniz yok mu?

Delil olarak msn kayitlarini vs alabilseniz.
Bilgisayarina casus diye tabir edilen programdan kurdursaniz,esiniz anlar mi?

Bide mail adresi sifresini biliyorsaniz
Faturalar vs direk oraya dusuyor
Belki oralardan birseyler cikar?

Ayrica esinizi uyandirmakla iyi etmemissiniz.simdi hep tetikte olacak...bilmiyor etmiyor gibi davranin...
Bu adam sizi bosayacak belli,bari surundurun elinizden kolay kurtulamasin...
Allah yardimciniz olsun...:26:

çok büyük problemlerimiz yoktu ama 3 aydır çok farklıydı sürekli bana sen beni sevmiyorsun diyordu,ailemi sevmiyorsun dedi en sondada ama ben inanmadım bir erkek bir kızı varken bunları bahane edip boşanmak istemez???
herzaman 3.kişiden şüphelendim ve dün msnden arkadaşlarına baktım hiç tanımadığım bir kız biraz araştırdım eşimin il dışındada işyerleri vardı orda yaşıyor kız ve eşimin ablasınında ortak arkadaşı ki görümcem oraya hayatında gitmedi,nasıl tanıyabilir,kız özel bir şirkette çalışıyor eşimi aradım (buarada hala boşanmadık ama kağıt üzerinde evliyiz eve gelmiyor,annesinde yada ildışında sürekli 1 hafta 10 gün kafasına göre takılıyor arada kızını arıyor,bazen para veriyor okadar).işyerinin olduğu ilin adını vererek ve özel şirketin dedimki:bir arkadaşımın eşi aradı oradaki X yerde işi varmış senin tanıdığın ona yardımcı olacak kim var dedim panikledi düşündü erkek ismi verdi bende başka varmı hani onu bulamazsa dedim ısrarla sordum yok dedi...aradan 2 saat geçti tkrr bakıyım dedim beni msnden silmiş ve diyorumki gerçekten sadece arkadaşı olsa kız onunda ismini vermezmiydi ve kız hemen facedeki fotosunu değiştirip animasyon foto koymuş..birdahada aramadı ne bu şimdii????

canım hatırlıyosan obur konunda bıcok arkadas sana demıstı 3. kısı vardır dıye demekkı dogruymus
hayatım yanlıs anlama ama daha ne beklıyosun bu adamdan bellıkı ıstemıyo
bu arada resımdekı senmısın eger sensen cok guzel bı hatunsun bence kendını bu kadar ezdırme egerkı aılende arkandaysa cek gıt derım...

Javelin, uzaktan ahkam kesmek kolay, yanan can sizin ki..

Fakat lütfen hemen bir avukatla görüşün,
haklarınızı öğrenin, bu durum karşısında nasıl ispatlayabileceğinizi, bu ispat sonucunda yapılacakları, açılabilecek tazminatları öğrenin..

Gitmişse bile hala sizinle evli, ve herzaman ki siz olmadığınızı görsün.

Birşeyler yapın. Sizi üzmesine izin vermeyin.

Javelin canım erkeklerin kendini savuna şekilleri bu galiba "sen beni sevmiyorsun, ailemi sevmiyorsun, benimsemiyorsun falanda falan..." Aynılarını eski eşimden duydum.Ve ailemin yanına geldikten sonra msn şifresni gizli sorusundan bularak msn girdim.Ve listede eski sevgilisi yalnızca.Haklıda çıktım.3. kişi vardı yani.Yazışmalar yoktu adam otomatik silmiş ama ben msn listesini çıktısını alıp avukata verdim.Keşke sende hemen belli etmeseydin bazı şeyleri.İzleseydin ve delil toplasaydın.Madem kocan 3. bir şahıs için seni evlatlarını terkediyor sende süründürmek için elinden geleni yap canım.Boşanma davasını aç ama çekişmeli aç tazminatını herşeyini iste.Pahalı pabuç olduğunu anlasın.Gurur yapma sakın al herşeyini.Kolaymı öyle insanların hayalerini , umutlarını yıkmak yarı yolda bırakak.Elinden geleni ardına koyma canım.Allah yar ve yardımcın olsun....

herşey ortada gibi. nasıl bir tesadüf ki fotoğraf konuşmadan sonra değişiyor, msn den siliniyor? ilginç valla. bundan sonra bunları delil olarak toplayın elinizde kanıt olsun.

herşey ortada gibi. nasıl bir tesadüf ki fotoğraf konuşmadan sonra değişiyor, msn den siliniyor? ilginç valla. bundan sonra bunları delil olarak toplayın elinizde kanıt olsun.

bilmiyorum nasıl ispat edebilirim,eve gelmiyor telefon faturası mail olarak geliyor,istekde bulunsam tel msj olarak gider,şifrelerini bilmiyorum...ve il dışındaki işyerinde sürekli,gidiyor 10 gün kalıyor 3 güne bir çocuğunu arıyor,sonra dönüyor 2-3 gün sonra tekrar gidiyor???napıyım ben yaaa..artık konuşmamda lazım ben konuşmassam o diyecek..bitireyiimmi,ispatta edemiyorum..offff ve onsuz çok acı çekiyorum

vallahi sen okadar sevmişsin ki ne denir bilmiyorum
ama ben o kadar kinciyim ki o an silerim afedersiniz donuna kadar alırım
hem beni hem çocuğumu bırakcak okadar fedakarlığı göz ardı edecek
herşeyı verırim yeterki boşanalım diyip ben tamam bunları ver diyince çark edecek
yok öyle hayat
kusura bakmasın
o senin nasıl hayatını alt üst etti sende onunkini et

nası delil toplanır ne yapılır bilmiyorum ama hemen avukata git sana en iyi o yardımcı olur
bi şekilde ispatla görsün ayakta adam uyutmak nasıl oluyomuş :47:

bir an önce çocuğun için kalk ve dik dur arkadaşım

Esin ildisina gittiginde nerde kaliyor on gun? Kaldigi yeri biliyor musun? Hic gittin mi? Niye gitmiyorsun? Sorularinin cevabi orda. Ben olsam kizimi sirtladigim gibi coktan solugu orda almistim. Bir yakinin varsa birkac gunlugune kizini emanet edebilecegin, o da olur tabii.

Son düzenleme:
İşyerini falan öğrenmişsin işte kızın. çocuğu ailene emanet et. il dışına kadar kocanı takip et. kaldığı yeri öğren. sonra da ahlak masasına bastır. al sana mis gibi maddi manevi tazminat + nafaka delili.

canım adam evı terketmıs donmem dıyor bosanacagı artık bır kesın .
bu saatten sonra sızı aldatmıs aldatıyor ne onemı var kı ?
ogrenıp de ne yapacaksınız bostan yere uzuleceksınız.
nafaka tazmınat ıcın delıl toplamaya calsıyor ısenız orası ayrı tabı.

Back
X