3 kız ve gidilecek yemek yeri

_Ozis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
73
21
48
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Benim Trabzon'dan kuzenim geldi. Teyzem, ben ve kuzenim 3 kız olarak gidebileceğimiz alkolsüz&canlı müzikli bir yer arıyoruz. Çok ücretli de olmasın işte kişi başı 40 tl falan idealdir.

Tercihen: Üsküdar, Beykoz ve Kadıköy civarı olabilir....

Şimdiden teşekkürler :)

alkolsüz canlı müzikli bir yeri zor bulursunuz sanki.. ama bilen vardır belki.

Cnm sehir fırsatlarına adlı siteye bak istersen hem uygun oluyor fiyatları hemde tüm ayrıntılar yazıyo mekanın fotolarıda oluyo
Karar vermene yardımcı olur

Fırsat sitelerine falan bakıyorum da hani burada da belki bilenler vardır diye sorayım dedim :)

Fırsat sitelerine falan bakıyorum da hani burada da belki bilenler vardır diye sorayım dedim :)

madem misafilerin gelecek ve program yapıyorsunuz. neden fırsat sitelerine bakıyorsun ki? nelerle karşılaşağını bilemezsin. en azından ben güvenip de misafirlerimi oraya götüremem.

Camlica teras cafede yazin canli muzik oluyor su an var mi bilmiyorum ara sor istersen

madem misafilerin gelecek ve program yapıyorsunuz. neden fırsat sitelerine bakıyorsun ki? nelerle karşılaşağını bilemezsin. en azından ben güvenip de misafirlerimi oraya götüremem.

Fırsat sitelerine bakıp, yorumlara da bakıyorum canım.. Dikkat ediyorum yani ve kesinlikle haklısın güven olmuyor o yüzden buraya da sordum :)

Back
X