Doğuma Hazırlık 3 kizimdan sonra oglum olacak veren rabbime sonsuz sukurlr olsn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bugun konturolumuz vardi ve bebegimin erkek oldugunu ogrendik cok mutluyuz canim yavrularim

senin adinaa coooooook sevindim cnmmm
yaptigin ozel bi uygulaman varmi cnm paylasirmisin
bu arada rabbim saglikla kucagina aldirsin insallahh bol bol dua et

:nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Bugun konturolumuz vardi ve bebegimin erkek oldugunu ogrendik cok mutluyuz canim yavrularim

çok sevindim adına canım allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına al bebişini üç yavrudan bi yavru daha :1::1:bende allah kısmet ederse dördüncüyü düşünenlerdenim bakalım zaman ne gösterecek fikrim değişmesse:1::1::106::118:

hayırlı olsun Rabbim hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin .yaptınız özel bişey varmı yumurtlama zamanı gibi.

Slm kizlar arkadaslar ozel mesaj yazan kizlar var ben cavap yazmak istedim ama malesef gitmedi burdan bazi farkliliklari yazmak istiyorum...bu bebegimi sag kasigimda ama cogunluk ssag karin boslugumda hissettim halada orda hissediyorum kasik agrilarim batmalarim kizlarimda cok olurdu bunda hic olmadi vucudumun killari ekseri cogaldi tatliyi kizlarimda cok yedim bunda tam tersitatlidan tiksindim aciya ve eksiye aserdim halada oyleyim en coikda duamda rabbimden icimdeki istegimi soyledim cok dua ettim ve okudum sonsuz sukurler olsun zaten ruyalarimda bile erkek cocugumun olcagini goruyordum

Slm kizlar arkadaslar ozel mesaj yazan kizlar var ben cavap yazmak istedim ama malesef gitmedi burdan bazi farkliliklari yazmak istiyorum...bu bebegimi sag kasigimda ama cogunluk ssag karin boslugumda hissettim halada orda hissediyorum kasik agrilarim batmalarim kizlarimda cok olurdu bunda hic olmadi vucudumun killari ekseri cogaldi tatliyi kizlarimda cok yedim bunda tam tersitatlidan tiksindim aciya ve eksiye aserdim halada oyleyim en coikda duamda rabbimden icimdeki istegimi soyledim cok dua ettim ve okudum sonsuz sukurler olsun zaten ruyalarimda bile erkek cocugumun olcagini goruyordum

sudecım dıyet vajınal dus felan bıseyler yaptınmı ?

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün ama gerçekten seni çok taktir ettim ben bir tanesiyle başa çıkamıyorum bazen çok zorluyor sen dördüncüyü bekliyorsun çocukların çok uslu galiba:)birde benim şahsi fikrim çok şanslısın 3 kızın var kız çocuklarına aşığım valla ikincinin kız olmasını çok istiyorum bende inş allah banada nasip eder.

senin adıana çok mutlu oldum canım..bende bugün kızım olacağını öğrendim...oğlum var rabbime çok şükür..allahım bunu da gönlüme göre verdi...sonsuz şükürler olsun...sağlıkla alalım inşallah kucağımıza...

allah c.c sağlıklı sıhhattli dünyaya getirmeni nasip etsin...

Back
X