3 lü arkadaş ilişkisi

baharimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
78
0
86
Diğer
merhaba yeni taşındıgım sitede 2 komşum aşırı samimiler ve benimlede uyum sagladılar beni de aralarına almak istiyorlar ama ben o kadar samimiyeti sevmem kahvaltıda birlikteler öglen tekrar ve devamlı telefonmlaşıyorlar.ama tuhaf bir şey sezinliyorum ben biriyle her hangi bir konuda konuşup samimşleşsem digeri bozuk atıyor.ve son günlerde devamlı bir araya gelindiginde benim söyledigim her hangi bir cümle karşısında muhalfet olup(özellikle biri) hemen itiraz edip digerinnde onayını alıyor çok çocukça ama öyle ki bu insanlar 40 yaş üstü.nasıl bir ilişki belirleyecegimi bilemedim..

sizin yaşınız kaç?

hoşlanmıyorsanız mesafeli olun.
ve muhalefet olan 2 li arkadaşlığın bozulmasını istemiyor olabilir.

benimde öyle arkadaşlarım vardı,sabah,öğlen,akşam hep yanyana.ben yapamam öyle,ben aradaki sınırı koruma taraftarıyım.tez samimiyet tez ayrılık getirirmiş ne kadar doğru sözdür.bunlar hepsi bozuştular,ben mesafeyi koruduğum için arkadaşlığım senelerce sürdü.bence sizde mesafeyi koruyabilirsiniz.

26 yaşındayım ben.sıkı fıkı olmak bana da sıkıcı ve kısıtlayıcı gelir o yüzden öyle samimi degilim bahaneler buluyorum ki onlarda benimle devamlı görüşmüyorlar 2 si öyle görüşüyorlar.görüşmeyide kesemem yani komşu bu.mesafeyi nasıl dengeleyecegimi bilemedim sanırım.çok samimiler ve biri özellikle digerinin benimle samimi olmasından korkuyor ki tuhaf bir rekabet yaşıyor kendi çapında komik ve tuhaf iyi egitim almış ve yaşlarını özellikle belirttim olgun yaşta insanlar..

merhaba yeni taşındıgım sitede 2 komşum aşırı samimiler ve benimlede uyum sagladılar beni de aralarına almak istiyorlar ama ben o kadar samimiyeti sevmem kahvaltıda birlikteler öglen tekrar ve devamlı telefonmlaşıyorlar.ama tuhaf bir şey sezinliyorum ben biriyle her hangi bir konuda konuşup samimşleşsem digeri bozuk atıyor.ve son günlerde devamlı bir araya gelindiginde benim söyledigim her hangi bir cümle karşısında muhalfet olup(özellikle biri) hemen itiraz edip digerinnde onayını alıyor çok çocukça ama öyle ki bu insanlar 40 yaş üstü.nasıl bir ilişki belirleyecegimi bilemedim..

aman dikkat et arkadaşım ben de bu konuda yeni konu açacakken senin konunu gördüm..aman derim...inasanlara güven yok hele de bu devirde..gerçi benim bu safl kafam bassa buna!
benim başıma çok fena bi durum geldi..böyle 2 samimi arkadaş vardı eşleri eşimle aynı iş yerinde..aman eşimle eşleri arkadaş diye bi de burda kimsem yok mudur diye bilmem sokuldum onlara..senin dediğin gibi bunlar gece gündüz birlikte sbah öğlen akşam...akşam da tel de..birisi benim yanaşmamı kıskandığını zaman zaman hissttim...arkadaşının ayağını benden kestirmeye çalıştı onla samimiyeti kestim gerektiğinceydi çünkü fesatlığı çoktu..diğeriyle devam ettim...ama kıskanıyor dedim ya en sonunda yapacağını yaptı namusumma kadar iftiraya vardırdı işi hatta o diğeriniyle devam dediğimin evinde attı iftirasını ..aylarca çokkk ağladım..yapmadığım birşeyi naıl söyler diye gecleri uykuda uyanıp ağladım aylara gece ağlıyordum çünkü artık eşim ağlamama bile kızıyordu üç kuruşluk insaların dediğine mi ağlıyorsun diye...aradan 5 ay geçti şimdi kedi gibi peşimde dolanmaya başladılar..yakınlaşmak istediler tekrar....Allah bildiği gibi yapsın onları gözyaşım halen açık bu konuda..aman dikkat et derim sana....biri diğerini kıskanıp fena şeyler yapabilir sana...bak ben halen neler çekiyorum ama bir laf var;zulüm bela geldi geçti vebali yapanın boynunda kaldı...vebali onlarda kaldı Allah kat kat çıkarsın hakkımı..

Sabah öğlen akşam da olmaz ki canım :S
Bence o kadar samimiyete gerek yok görüşmeyin gitsin...

diğeri bozuk atıyormuş dedin ya...ısrarla buraya takıldım ben ondan yazdık yukardakileri sana.çünkü ben bir kişinin diğer arkadaşını kıskanmasından ;çirkefliğinden neler çektim..

insanın en iyi arkadaşı kendisidir. ben bu felsefeye inanırım. kimselere güvenemem. merhaba merhaba samimiyetim bu kadardır. ........

bence biri seni aralarına istiyor sevdi biri de senin aralarına katıldığında arkadaşlıklarının bozulacağını düşünüyor istemiyor hereksein arkadaşlık anlayışı farklı ben onlara uyamam diyosan hiç bulaşma

ben çok duygusal biriyim açıkcası aramın bozulması beni üzer.dengede götürtmek de zor devamlı bahane bulmak.2 li ilişkilerimiz iyi ama 3 kişi oldugumuz zaman mutlaka ben eve gerilmiş olarak geliyorum..tam olarak çözmedim hem çagırıp hemde birinin her seferinde tuhaf halleri..

Bencede mesafe koyun..:bbo:
kendinizi germeye degmez diye düsünüyorum.:emir_bebek:
muhalefet olan samimiyetleri 3 e bölünecek diye korkuyor heralde ben olsam sıkılırdım böyle bir ortamda zaten:1ninca:

görüşmeyin bence bir selam verin yeter
içli dışlı olmanız gerekmiyor sonucta illaki
ne o öyle siyam ikizleri gibi sabah öğle birlikte
bende hiç sevmem bu tarz komsuluk ilişkilerini

Öyle çocukça arkadaşlıklara ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.
Mesafeli davranın bence. Ben sevmem hiç o tip komşulukları.

Acilen mesafenizi koyun . Yoksa ilerde başınız ağrıyabilir bilmiyorumkismile

fazla muhabbet tez eyrılık getirir
benim de komşular birbiriyle kedi köpek gibi beni yanlarına almaya çalışrşar ama ben meraba der gecerim iki tarafa da
daha önceden iş ortamımda dilim yandıgı için iyi ders oldu
şimdi kafam rahat hiç gerek yok sürekli oturup kalkmaya evimde tv izlerim nette gezinirm evişlerimi yaparım
en azından başım ağrımıyor rahatım

Back
X