- 4 Şubat 2020
- 107
- 34
- 48
- 42
- Konu Sahibi Pandora kutusu
-
Hayır canım bakma yorumlara ikili iyi ise 3 lüye 4 lüye gerek tok diyor çoğu doktor bende öyle düşünüyorum boşuna yanlış sonuçlar can sıkar. İkili en iyisi o tamam ultrasonda tamamDün doktora gittim 16 haftalik hamileyim.doktoruma 3 lü tarama testi için ne zaman geleyim dedim gerek yok 2lisini yaptık zaten dedi.renkli ultrasona bakti gosterdi elini ayagini sirtini kollarini falan bas olcusune bakti.burda fazla doktor secenegim yok ne yapmam lazim .doktor dogru biliyordur ama yinede kafam karisti baska doktormu bulmaliyim.doktor hariç sağlık ocağı falan yapiyormu
Allah razı olsun bende tedirgindim dün doktor gerek yok deyince şaşırdım. Içim rahatladı sagolunHayır canım bakma yorumlara ikili iyi ise 3 lüye 4 lüye gerek tok diyor çoğu doktor bende öyle düşünüyorum boşuna yanlış sonuçlar can sıkar. İkili en iyisi o tamam ultrasonda tamamiçin rahat olsun. Ben şimdi hiç bir testi yaptırmadan direk fetal dna yaptıracam hatta..
Hmm cok tesekkurederim ihmal etmeyin haftasini sizde Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.2li 3lü e 4lü tarama 2li de %90 3lü de %70 4lü de %50 gibi sonuçlar doğru cıkıyormıs ben doktoruma sorduğumda öyle söylemişti ben 2li Teste yetişirsem eger diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum.
Amin cümlemize inş .Anneler gününüz kutlu olsunİkili testinizde herhangi bir sorun yoksa her şey iyise doktorların birçoğu üçüncüyü genelde istemez. İçiniz rahat olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Bende öyle düşündüm yaptrmadm. Hastanedan verdikleri bilgi kağıdında %100 doğru sonuç vermediği yazdığı için yaptrmaktan vazgeçmştim.. takntlym hamileliği kendme zehr ederdmYarin 12.haftama giricem. Hic yaptirmiyim diyorum ne ikili ne ucluyu. Gelen allahtan sonucta yanilma payi olan seyler icin hamileligimi zor gecirmeym dusuncesindeym. Cok kararsizim bi yandn da
Bence böyle düşünmeyin. İkili tarama testinin sonucu negatif gelecek diye bir şey yok. Olumlu sonuç gelince de moral oluyor. Ayrıca olumsuz bir sonuç gelirse de hem hamilelikte hem doğumda ona göre önlemler alınıyor. Mesela gebelik diyabeti ve tansiyonu gelişme ihtimali yükseldiğinden daha sıkı takip ediliyor ve bebekte kalp ve böbrek sorunları daha sık görüldüğü için doğum sonrası muayenesi, gerekirse mudahale ona göre yapılıyor. Yanılma payından çok çekiniyorsanız fetal dna testi yaptırabilirsiniz. Doğruluk oranı %99.Yarin 12.haftama giricem. Hic yaptirmiyim diyorum ne ikili ne ucluyu. Gelen allahtan sonucta yanilma payi olan seyler icin hamileligimi zor gecirmeym dusuncesindeym. Cok kararsizim bi yandn da
Benim doktorum da ankarada adınduyulmus Bi doktor 3lüü yapmıyor 2li de risk varsa 4lü yapıyor 2li risk yoksa onuda yapmıyor 3lü 4lü yanıltıcı olabilir bsu bosuna canını sıkmayalım istersen yaparım ama bence gerek yok dedi detaylıda bakarız herseyine o daha önemli dediDün doktora gittim 16 haftalik hamileyim.doktoruma 3 lü tarama testi için ne zaman geleyim dedim gerek yok 2lisini yaptık zaten dedi.renkli ultrasona bakti gosterdi elini ayagini sirtini kollarini falan bas olcusune bakti.burda fazla doktor secenegim yok ne yapmam lazim .doktor dogru biliyordur ama yinede kafam karisti baska doktormu bulmaliyim.doktor hariç sağlık ocağı falan yapiyormu
2 li güzelse gerek duyulmuyor pek sonraki testlee daha önemli renkli ultrason falanDün doktora gittim 16 haftalik hamileyim.doktoruma 3 lü tarama testi için ne zaman geleyim dedim gerek yok 2lisini yaptık zaten dedi.renkli ultrasona bakti gosterdi elini ayagini sirtini kollarini falan bas olcusune bakti.burda fazla doktor secenegim yok ne yapmam lazim .doktor dogru biliyordur ama yinede kafam karisti baska doktormu bulmaliyim.doktor hariç sağlık ocağı falan yapiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?