Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 haftalık hamileyim ve 3lü test sonucum 1/157 çıktısenağlamadoktorum amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi...ağlayak amniyosentezi kabul ettim pazartesi yapılacak ama çok kötüyüm kızlar lütfen yardımcı olunsenağlamasenağlamasenağlama
bende kesinlikle aldırma taraftarı değilimsenağlamaböyle birşeyi düşünmek bile istemiyorum :1no2:doktorum amniyosentezde bugüne kadar hiç bebek kaybı yaşamadığını söyledi biraz olsun içim rahatladı...peki sen 3 lü test yaptırdın mı?
yarın sabah test yapılacak hayırlısıyla gelince sizlere de anlatırım...Allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
filizerdemmerheba bende cuma günü amniyosentez yaptırdım şuan için iyiyim ama bir şeyi merak ediyorum bu yakınlarında erken doğumla sonuçlanan oldumu lütfen bilgi verirsen çok sevinirim
senin için dua ediyorum canım gelince anlat bende haftaya carşamba giriyorum nerde yaptırıyosun ben zeynep kamilde yaptırıcam Allah bebişlerimizi korusun sonuçlar ne kadarda cıkıyormuş onuda yazarsan sevinirim
cok gecmiş olsun canım inş. sonucların ii cıkar
sağol canım...sabah yapıldı amniyosentezim.ikitellide batı bahat hospitalda yaptırdım canım.çok zor bir şey değil ama bebeğe birşey olacak diye çok panikledim.sağolsun hemşireler ve doktorum rahatlattı 10 gün özelliklede ilk iki gün hiç iş yapmadan yatmam gerekiyormuş.doktorum çok güzel geçtiğini söyledi,bazılarının iğnesi denk gelmiyormuş 2 kere iğneyi batırmak zorunda kalıyoruz bazılarında da kanama oluyor ama sende hiçbir sorun yaşamadık dedi.sende yaptırırken sakın kendini kasma ve kıpırdama o zaman güzel oluyormuş.sonuçlarda 3 hafta sonra çıkıyormuş yada 1 ayı da bulabilir dediler...inşallah sonuçlarımda güzel çıkar:Saruboceq:sende korkma korkulacak birşey yokmuş...sonuçlarımız güzel çıksın yeter...