3 lü testte afp değeri :((

ARZUALAGULACAR

hasretim sana adanam
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
406
0
46
İstanbul
İNTERNETTEN BAKTIIMA GÖRE SONUÇLAR SADECE BU ŞEKİLDE YAZIYOR

AFP 40,17 YÜKSEK !
B-HCG 5699
uE3 1,078
AMA YÜZDELİKDEĞERLER VE MoM DEĞERLERİ YOK BUNUN YORUMUNU YAPABİLECEK VARMI
40,17 YAKLAŞIK KAÇ MoM YAPIYOR
LÜTFEN YARDIM EDİN

Doktorumun benden üçlü test istemedi onun yerinde afp testi istedi. Dün yaptırdım testi haftaya belli olacak, doktoruma o zaman göstericem. Öğrenip değerlerini yazar seni bilgilendiririm cnm. Peki doktora sordun mu ne dedi, anormal bir durum varmıymış?

çok sağol tatlım dr a gittik çok şükür riskten çok uzak çıktı
bu internet yüzünden zaten ne geliyorsa başıma geliyo

çok sağol tatlım dr a gittik çok şükür riskten çok uzak çıktı
bu internet yüzünden zaten ne geliyorsa başıma geliyo

Gerçekten öyle haklısın cnm. Bazı yazılanlar benide korkutuyor açıkçası. Çok inanmamak gerek, doktora güvenmek en iyisi. Çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına. İnş benimde bebeğimin sonuçları iyi çıkar, en büyük isteğim şuan bu. Doktorum bu testte iyi çıkarsa bundan sonra bebeğin sağlığı konusunda endişelenmemiz gerektiğini sağlık riskini belirlenmesinde bunun son testimiz olduğunu söyledi.

inş. Cnm ama inan hiç endişe etmemek gerek
sırada 2. Düzey ultrason doopler var benim 27 aralıkta

inş. Cnm ama inan hiç endişe etmemek gerek
sırada 2. Düzey ultrason doopler var benim 27 aralıkta

İşte benim en çok merak ettiğim şey o. Benimde 5 haftam var daha ona. Merakla bekliyorum, bebeğin tüm yüz hatları kime benzediği çıkıyormuş o ultrasonda. Muhteşem birşey olsa gerek. İlk defa yüzünü net olarak görebileceksin. Eşim ve ben inanılmaz merak ediyoruz, ben eşime benzediğini düşünüyorum normal girdiğim siyah beyaz ultrasonda bile ona benzettim nasıl bir aşksa Bir de bebeğimin cinsiyeti erkek, babaya benzeme olasılığı yüksek gibi görünüyor.

İnş. sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza...

AY BU DOKTORLARIN GÖZÜ CIKMASIN BİRİ %90 ERKEK DEDİ BİRİ KIZA BENZİYO DEDİ DAHA BEBEĞİMİN NE OLDUGUNU ÖĞRENEMEDİM
BENİM BEBEK AYNI BANA BENZİYORDUR KESİN
UYUMA ŞEKLİ AYNI BEN
GEÇEN HAFTA GÖRDÜK :)
İNŞ. SAĞLIKLI ALIRIZ KUZMM

sonucun gayet norml neden endişe ettinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…