3. meleğimde bırakıp gitti :(

Missy

CANIM OĞLUM
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
2.417
39
163
43
Hamile olduğumu öğrendiğimde nasılda sevinmiştim.. Sevincim yarım kaldısenağlama
6.haftasında bırakıp gitti beni oysa ben sımsıkı tutunmuştum meleğime iremime:çok üzgünüm:
Rüyamda görmüştüm kuzumu kundağa sarıp vermişlerdi kucağıma ne kadardagüzel bir kız çocuğuydu.. Ne kadar gerçek gibi sarıldım rüyamda kızıma...
kalp atışlarını bile duyamadım... Ne hayaller kurmuştum.. Ben nasıl bir kadınım yaa nasıl bir rahmim var bebeklerim tutunamıyor bırakıp gidiyor benisenağlamasenağlama
Göğsüme yatırıp uyutamadım ona süt veremdim.. Çok istediğim pembe patikleri giydiremedim..
Allahım düşmanımın başına vermesin böyle acı...
Naıl kendime gelicem bu acı dinermi ben kuzuma kavuşamadım ciğerim yanıyor.senağlamasenağlama

canım başın sağolsun ne desem ne söylesem acın hafiflemez seni çok iyi anlıyorum.yapacak hiç bir şey olmuyor ne yazıkki evlat acısı çok acı heralde dünyadaki en acı olay olsa gerek anne baba acısı gibi.

sağol canım allah kimseye yaşatmasınsenağlama

allah bidaha yaşatmaz inş.tahlil yaptırmışmıydın,nedenini öğrendinmi

Benim tekbildiğim prolaktin hormonumun yüksek olması ama ilaçla düşmüştü yeniden hamile kalmıştım.. Başka ne gibi sorun var bilemiyorum gitmediğim doktor kamadı herşey normal deniyor bana:çok üzgünüm:

kan pıhtılaşması olabilir.,.benimde iki düşüğüm var,.kan pıhtılaşması çıktı,,.nasipse üçüncü hamileliğimde hergün iğne vurulacam,.

Canım gerçekten çok üzüldüm okuyunca.Başın sağolsun.Allah aynı acıyı bi daha yaşatmasın.Ve bebek isteyen herkese versin.senağlama

Çok üzüldüm canım çok zor bilirim...ama hamile kalabilmiş olman en büyük teselli olsun sana.Allah en kısa zamanda yeniden olur inşallah :(

canım ne desek bilemiyorum..acın taze ama lütfen dirayetli olmaya çalış..sakın isyan etme bitanem..başın sağolsun..Rabbim bir daha böyle bi acı yaşatmasın..amiinn..

kan pıhtılaşması olabilir.,.benimde iki düşüğüm var,.kan pıhtılaşması çıktı,,.nasipse üçüncü hamileliğimde hergün iğne vurulacam,.

Naıl öğrendin kanpıhtılaşması olduğunu:? Benim ellerim ayaklarım şişti birde hep bulanık görüyordum çok üşüme titreme oldu bende elime tuz döküp yedim.. Artık bunlar normalmiydi yoksa bir sorunun işaretimi bilemiyorum ama doktoruma söylicem anlatıcam artık ne varsa blmek istiyorum birdaha kaybetmeye dayanamam:çok üzgünüm:

Hepiniz sağolun.. İnşallah bugünleri atlatırım şuan hiçbirşey düşünemiyorum hiç iyi değilim.. Allah yarıdmcım olsun kimseye böyle acılar vermesin:Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim ya başın sağolsun.Ne desem boş biliyorum.ınsana başta hiç geçmeyecek gibi geliyor.Ama inan bana geçecek canım.Tam olarak geçmese de bugünkü gibi olmayacaksın.1 yaşındaki oğlumu kaybettim ben ,ondan önce de 2.5 aylık bebeğimi düşürmüştüm.Sabretmeye çalış canım.Allah mükafatını verecektir.Bu arada kendini değersiz hissediyorsun anladığım kadarıyla.Psikolojik destek alırsan şu günlerini atlatman daha kolay olacaktır canım.Allah yardımcımız olsun.

Hamile olduğumu öğrendiğimde nasılda sevinmiştim.. Sevincim yarım kaldısenağlama
6.haftasında bırakıp gitti beni oysa ben sımsıkı tutunmuştum meleğime iremime:çok üzgünüm:
Rüyamda görmüştüm kuzumu kundağa sarıp vermişlerdi kucağıma ne kadardagüzel bir kız çocuğuydu.. Ne kadar gerçek gibi sarıldım rüyamda kızıma...
kalp atışlarını bile duyamadım... Ne hayaller kurmuştum.. Ben nasıl bir kadınım yaa nasıl bir rahmim var bebeklerim tutunamıyor bırakıp gidiyor benisenağlamasenağlama
Göğsüme yatırıp uyutamadım ona süt veremdim.. Çok istediğim pembe patikleri giydiremedim..
Allahım düşmanımın başına vermesin böyle acı...
Naıl kendime gelicem bu acı dinermi ben kuzuma kavuşamadım ciğerim yanıyor.senağlamasenağlama

Galiba seni en iyi ben anLarim.. kendi acimi dindire bilmek icin konulari okuyorum..
bende bu sabah itibariyle 3üzlerimi.. meleklerimi kaybettim.. ikisinin kabli durmus digerinide kan zehirlenmesi olur duye kopardilar benden.. yasin kücük birdaha olur diolar avutmak istiolar .. oysaki ben bu yasimda bile onlara anne olmak icin can atiyordum..
öyle koyuyor ki insana.. o icimdeki boslugu hic kimse doldoramaz..
Esine sIm sIkI sariL cnm.. destek olunbirbirinize..
benim esim askerde ve ben ona bunu nasil söyleyecegim diye kara kara düsünüyorum..
her bebegim dedigimde gözlerimden yaslar akiyor.. kalbim bin parcaya dönüsüyor ama ..
hayat malesef devam ediyor...

Hırçınım canım benimm canım arkadaşımm ..senağlamaTesti yaptığınde nasılda sevinmiştikk.Allahımm senn sabırlarr ver arkadasıma dayanma gücü verr onaa.Allhaım böyle bir acıyı bir daha yaşatma ona senağlama

Allah yardımcınız olsun dilerim bir daha böyle birşey yaşamazsınız.en kısa zamanda sağlıklı yavrunuzu kucağınıza alırsınız.

Rabbim sabır versin.... dua et ne olursun üzme kendini inşallah birdaha böyle bir acı yaşamazsın....

Rabbim sabır versin.... dua et ne olursun üzme kendini inşallah birdaha böyle bir acı yaşamazsın....

canım benim çok geçmiş olsun bugünlerinde geçeceğini biliyorsun aslında hiç bir acı kalıcı hiçbir mutluluk daim değildir allaha sığın isyan etme hayırlısı buymuş diyelim
benim de iki defa kalp atışı durdu ve aldırdım çok zor günlerdi ama geçti geçmek zorunda çünkü yaşayamayız böyle
benim önerim sana kanpıhtılaşması olabilir o yüzden genetik testler yaptırmalısın ayrıca bebeği genetik teste gönder büyük ihtimalle neden kaynaklandığı anlaşılıyor bir ünv araşatırma hast git ve orada anlat durumunu bu düşüklerimin nedenini öğrenmek istiyorum de sonuca göre tedavini ol ve bir dahaki gebeliğind bebeğin seninle olur inş canım

çok üzüldün canım bende bir bebek düşürdüm şuan moralin nasıl kötü anlıyabiliyorum seni ama zamanla düzelirsin bunlarda geçer tekrar nasip eder allhım gene bebeklerin olur .başın sagolsun canım kendine iyi bak

Canım benim ya başın sağolsun.Ne desem boş biliyorum.İnsana başta hiç geçmeyecek gibi geliyor.Ama inan bana geçecek canım.Tam olarak geçmese de bugünkü gibi olmayacaksın.1 yaşındaki oğlumu kaybettim ben ,ondan önce de 2.5 aylık bebeğimi düşürmüştüm.Sabretmeye çalış canım.Allah mükafatını verecektir.Bu arada kendini değersiz hissediyorsun anladığım kadarıyla.Psikolojik destek alırsan şu günlerini atlatman daha kolay olacaktır canım.Allah yardımcımız olsun.

Canım benim Allah sana sabırlar versin rabbim birdaha böyle acılar vermesin:Saruboceq:
Bende düşünüyorum psikolojik destek almayı bu güne kadar hep kendi başıma ne yaşadıysam direndim.. Çevremdeki insanlar benim kadar sabırlı olamıyacaklarını söylerler.. Ama kim bilecek ki içimde kopan fırtınaları hiç rabbime isyan etmem haşa benim kırgınlığım kendime:çok üzgünüm:

Back
X