- 5 Mart 2008
- 2.417
- 39
- 163
- 43
Galiba seni en iyi ben anLarim.. kendi acimi dindire bilmek icin konulari okuyorum..
bende bu sabah itibariyle 3üzlerimi.. meleklerimi kaybettim.. ikisinin kabli durmus digerinide kan zehirlenmesi olur duye kopardilar benden.. yasin kücük birdaha olur diolar avutmak istiolar .. oysaki ben bu yasimda bile onlara anne olmak icin can atiyordum..
öyle koyuyor ki insana.. o icimdeki boslugu hic kimse doldoramaz..
Esine sIm sIkI sariL cnm.. destek olunbirbirinize..
benim esim askerde ve ben ona bunu nasil söyleyecegim diye kara kara düsünüyorum..
her bebegim dedigimde gözlerimden yaslar akiyor.. kalbim bin parcaya dönüsüyor ama ..
hayat malesef devam ediyor...
Başın sağolsun.. Senin acında çok taze Allah sabır versin.. Bende ilk düşük yaptığımda üzülsemde kendi kendimi teselli ederdim. Gene olur budefa kucağıma alırım.. Ama yanıldım bazen kader diyorum demekki bunları yaşamak boynumun borcu diyorum:çok üzgünüm: Elimizden ne gelirki canım benim allah yardımcımız olsun eminim senin eşinde destek olucaktır.. Zaten eşimin bana olan ilgisi desteği olmasa ben hayata zor tutunurum şükürler olsun o hep yanımda acısını belli etmemek için elinden geleni yapıyor... Ben onun heyecanını sevincini de unutamıyorum gözümün önünden gitmiyorsenağlama