Bugün verdim bekliyorumkimyasal olmasın kan verdiniz mi?
hadi güzel haberler getir :)Bugün verdim bekliyorum
Kanamamın oluşu beni korkutuyor galiba kimyasal gebelik yaşadımhadi güzel haberler getir :)
kırmızı mı gelıyor üstüne görüyor olmayasınnKanamamın oluşu beni korkutuyor galiba kimyasal gebelik yaşadım
Bildiğin kırmızı geliyorkırmızı mı gelıyor üstüne görüyor olmayasınn
ya yapma yaa kan ver bakalımm çok üzüldümmBildiğin kırmızı geliyor
Sanki kimyasal gebelik ya benimde böyle olmuştu kan sonucunuz nolduMerhabalar 6 gün gecikme sonrası 3 farklı marka testte sabah idrarı ile pozitif aldım. Aynı gün ufak ufak silmeyle gelen kahverengi kanamalarım oldu fakat bugün 8.gün dünden beri sancılı tuvalete gittikçe gelen pıhtısız kanamalarım var yoğun yerleşme değil eminim ne yaşıyorum bilmiyorum test yaptım tekrardan malesef negatif böyle bir durum yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı yada düşük mü yaptım. Kan verdim sonucunu bekliyorum ama çok merak ediyorum ne yaşadığımı testlerimide bırakıyorum buraya
İnşallah çıkar bugün sonuçlar pek umutlu değilimya yapma yaa kan ver bakalımm çok üzüldümm
çıkar canım benım 5ten küçük çıktı bugun yaptırdım 3 ay dene dedı sonra tüp bebekİnşallah çıkar bugün sonuçlar pek umutlu değilim
Sağlık ocağından verdim bekliyorumSanki kimyasal gebelik ya benimde böyle olmuştu kan sonucunuz noldu
Büyük ihtimalle yarın çıkarSağlık ocağından verdim bekliyorum
Tekrar test yaptım şimdi var mı yok mu anlamadım kontrast yapınca bir çizgi gözüküyorBüyük ihtimalle yarın çıkar
Sanki hafif çizgi gözüküyorTekrar test yaptım şimdi var mı yok mu anlamadım kontrast yapınca bir çizgi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?