- 24 Eylül 2019
- 25
- 22
- 38
- Konu Sahibi Sevilyaman123
Selam Kizlar nasilsiniz? burayi yillardir severek takip ediyorum. Hergün yüzlerce Kadin buraya derdini yaziyor ve bazilari da fikirlerini söylüyor.. Yani birbirimize destek oluyoruz diyebilirim :) Fazla uzatmadan konuya geciyorum.. 2019 da buraya "Nisanlimdan ayrildim ve bosluktayim" diye bir konu acmistim.. hepiniz bana cok nazik ve güzel mesajlar yazmistiniz. Bunun icin burdan bir daha tesekkür etmek istiyorum.. Suan aradan 3 Sene gecti ve ben yeni bir iliskiye adim atdim. Tabi bu sürec icinde gezdim eglendim tatil yaptim deli gibi ictim agladim güldüm.. yani dolu dolu yasadim hayati... Simdiki iliskimde ise Ailelere söylendi ve suan ortada isteme/söz konulari var ama ben icimdeki korkuyu bir türlü yenemiyorum.. Yani bir daha Nisanlanip ya ayrilirsam veya dogru kisi mi acaba diye düsünüp duruyorum. Benim Aska saygim cok büyük.. fakat kör olacak kadar asik degilim.. O konulari asali cok oldu.. Seviyorum ve saygi duyuyorum. Gecirdigimiz sohpetler cok keyifli ve birbirimizi kirmiyoruz. Ailemin korkulari da beni cok etkiliyor.. Bir daha yanlis karar vermekten ve onlarin da üzülmesini görmekten korkuyorum.. Cesaretimi nasil toplarim? Düsüncelerinize ihtiyacim var..