3 sene sonra yine ben

Sevilyaman123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
25
22
38
Selam Kizlar nasilsiniz? burayi yillardir severek takip ediyorum. Hergün yüzlerce Kadin buraya derdini yaziyor ve bazilari da fikirlerini söylüyor.. Yani birbirimize destek oluyoruz diyebilirim :) Fazla uzatmadan konuya geciyorum.. 2019 da buraya "Nisanlimdan ayrildim ve bosluktayim" diye bir konu acmistim.. hepiniz bana cok nazik ve güzel mesajlar yazmistiniz. Bunun icin burdan bir daha tesekkür etmek istiyorum.. Suan aradan 3 Sene gecti ve ben yeni bir iliskiye adim atdim. Tabi bu sürec icinde gezdim eglendim tatil yaptim deli gibi ictim agladim güldüm.. yani dolu dolu yasadim hayati... Simdiki iliskimde ise Ailelere söylendi ve suan ortada isteme/söz konulari var ama ben icimdeki korkuyu bir türlü yenemiyorum.. Yani bir daha Nisanlanip ya ayrilirsam veya dogru kisi mi acaba diye düsünüp duruyorum. Benim Aska saygim cok büyük.. fakat kör olacak kadar asik degilim.. O konulari asali cok oldu.. Seviyorum ve saygi duyuyorum. Gecirdigimiz sohpetler cok keyifli ve birbirimizi kirmiyoruz. Ailemin korkulari da beni cok etkiliyor.. Bir daha yanlis karar vermekten ve onlarin da üzülmesini görmekten korkuyorum.. Cesaretimi nasil toplarim? Düsüncelerinize ihtiyacim var..

Gelin ata binmiş ya nasip demiş, nişanlanınca da ayrılabilirsiniz evlenince de. Korku ile hareket edilmez, nişan atmayı bu kadar gözünüz de büyütmeyin, evlenip çocukla ayrılsanız daha zor olurdu ama o bile geçiyor. Evlenmek için evlenmeyin sadece gerçekten bu adamla ömür geçilir diye evlenin hayat bekarken de güzel evlilerin de bekarların da hayatı öyle aman aman değil

Zaten nisanlanmak da bir nevi doğru mu yanlış mı diye karar verebilmek için adı konmuş bir eylem değil mi?

Bu korkuyu karşınızdaki insanı yeterince tanıyıp ‘bu o’ dediğinizde hissetmeyeceksiniz. Eğer korkularınız varsa demek ki tam olarak emin değilsiniz. Nişan dediğimiz süreçte tam olarak bunun iÇin var.
Kafanızda en ufak soru işareti kalmayana kadar tanıyın hayatınızdaki kişiyi.
Nişanlanmadan öncede ayrılabilirsiniz, nişanlandıktan sonra da , evlendikten sonra da.
Ya da çok mutlu olursunuz. Bunu şimdiden bilmek mümkün değil ki 🤷🏻‍♀️
Siz acabalar ile kafanızı doldurmayın.

hayatınızdaki insanla çok vakit geçirin, ama şunu da unutmayın bir insan dışarda nasıl ise evde öyle değil. Bu illa kötü anlamda olacak diye bir şey yok, misal benim eşim ağır ceza avukatı dışarda inanılmaz soğuk donuk , evde dünyanın en esprili ve rahat insanı. Çocuklarını sırtında gezdiren, bana karşı çok nazik biri .. yani demem o ki
Şu ana bakıp, keyif almaya odaklanın. Gerisi kısmet☘️
Allah güzel yazılar yazmış olsun.
Hakkınızda hayırlısı

Back
X