3.sezeryan olanlar/olacaklar lütfen fikir verin

Fleur de lys

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.930
3.340
133
Merhaba,iki tane çocuğum var çok şükür ve ben 3.çocuğun planlamasını şimdiden yapmaya başladım. Belki diyeceksiniz daha yeni doğum yaptı canına mı susadı ama şöyle söyleyeyim; hiç kardeşim yok ve ben hep 3-4 çocuğun hayalini kurdum,ilk çocuğumda kendimi normal doğuma sonuna kadar hazırlamışken bebeğin iri olmasından dolayı doğumum mecburen sezeryan oldu. Kızım 9 aylıkken yine hamile kaldım ve sorunsuz bir hamilelik geçirdim,oğlum 2 aylık oldu bile ve doktorumun dediğine göre 3.çocuğu iki sene sonra doğurabilirmişim. Tek korkum 3.sezeryan,benim gibi iki sezeryan üst üste olup da 3.çocuğu da 2-3 sene sonra doğuran var mı? Rahim yapışıklığı yaşadınız mı? 3 sezeryan olanlar nasıl atlattınız? Doktorunuzun bu konudaki düşünceleri nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ilk cocugumda mecbur sezeryan oldum.aradan 5 yil geçince 2.ye sezeryan oldum.kizimi daha emzrken hamile oldugumu ogrendim.hemen hemen 2 yil sonra yani 29 eylulde 3.sezeryanimi da oldum suan hic bir sikintim yok cok sukur.cok rahat gezinebiliyorum cabuk atlattim ameliyat acilarini.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Ilk cocugumda mecbur sezeryan oldum.aradan 5 yil geçince 2.ye sezeryan oldum.kizimi daha emzrken hamile oldugumu ogrendim.hemen hemen 2 yil sonra yani 29 eylulde 3.sezeryanimi da oldum suan hic bir sikintim yok cok sukur.cok rahat gezinebiliyorum cabuk atlattim ameliyat acilarini.
Hakkinda hayirlisi olsun.
İnşallah benim de sorunsuz geçer,ben de 2 sene sonra düşünüyorum doktorum da dikişler açısından bir sıkıntı olmayacağını söylemişti. Artık üst üste 4-5 tane sezeryan olanları görüyoruz ve çoğu sıkıntı yaşamadıklarını söylüyorlar. Çok sağol cevep yazdığın için,dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun.

Back
X