3 tane idrar testi ve 3 de pozitif !!!

nere84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
39
0
36
İngiltere
selam arkadaslar,benim transferim 6 eylulde oldu ve dayanamayip idrar testi yaptim 3 tane farkli gunlerde ve 3 de pozitif cikti.
sizce progynex ampul igne kullandigim icin mi pozitif cikti??ayyy kizlar kafam cok karisik.karnimda agriyor sanki adet olacakmisim gibi her an:((
cok korkuyorum ya yine olmadiysa diye ,niye karim bu kadar agriyor off offfffffffff.
dusuncelerinize ihtiyacim vardir yardim lutfen :5:

canım bugün 12. günü olmuş zaten kanda yaptır emin olmak için ama bence bebişin sana tutunmuş :)
ilk zamanlrda adet belirtisi gibi oluyor zaten kasık ağrıları vs...

Son düzenleme:
canim insallahhh:))kanda test yaptirtim ama sonuc yarin aksam uzeri anca cikarmis.ben yurt disinda yasiyorum ve burda islemler malesef cok yavas ilerliyor.persembe gunu verdim kanimi ve hala bekliyorum dusunsene ne kotu:((

yaaa niye kimse birsey yazmiyorrr????????

sizce ben hamilemiyim??sevineyim mi?
yoksa o ignelerden pozitif gosteriyor idrar testleri???

tatlım kan testin kesin sonuç verecektir bence sabretmelisin ama şunu söyleyeyim iğnelerinde etkisi olabilir çünkü o iğneler beta hcg hormonu salgılıyor vücutta.Kimse kesin birşey söyleyemez umarım hamilesindir ama gebelik testi çatlatma iğnesinden dolayı pozitif gösterebilir....O yüzden beklemek gerekiyor canım...

:nazar::nazar::nazar::nazar:kizlar hamileyimmmmmm inanamiyorum hamileyimmmm:49::49::49::49::49::49::49:

okadar umutsuzdum ki hala soktayim inanamiyorum hamile olduguma.hic bir belirtim olmadi sadece bel agrisi,kasik ve cok kotu adet sancisi ve hala adet sancisi cekiyorum sanki her an adet olacakmisi gibi.yani kimse benim gibi umutsuz olmasi en ufak agridan demeki adet agrisi gibi agrilar tutunma agrisymis bebisimin veya bebislerimin:1::62::62::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bana 3 tane embriyo transfer edilmisti.
allah herkese bu guzel duyguyu yasatsin insallah hepinizi hamisssss hapsin AMIN......

:nazar::nazar::nazar::nazar:kizlar hamileyimmmmmm inanamiyorum hamileyimmmm:49::49::49::49::49::49::49:

okadar umutsuzdum ki hala soktayim inanamiyorum hamile olduguma.hic bir belirtim olmadi sadece bel agrisi,kasik ve cok kotu adet sancisi ve hala adet sancisi cekiyorum sanki her an adet olacakmisi gibi.yani kimse benim gibi umutsuz olmasi en ufak agridan demeki adet agrisi gibi agrilar tutunma agrisymis bebisimin veya bebislerimin:1::62::62::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bana 3 tane embriyo transfer edilmisti.
allah herkese bu guzel duyguyu yasatsin insallah hepinizi hamisssss hapsin AMIN......

tebriklerr...kucağonıza almayıda nasip etsin alllah
darısı da bizlere olsun:)

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsn Rabbim..Harika bir duygu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tatlım kan testin kesin sonuç verecektir bence sabretmelisin ama şunu söyleyeyim iğnelerinde etkisi olabilir çünkü o iğneler beta hcg hormonu salgılıyor vücutta.Kimse kesin birşey söyleyemez umarım hamilesindir ama gebelik testi çatlatma iğnesinden dolayı pozitif gösterebilir....O yüzden beklemek gerekiyor canım...

gulbebek cok sagol canim yazdiklarin icin..cok sukur hamileyimm.darisi cocuk isteyen herkesin basina insallah AMINNNN

canım bugün 12. Günü olmuş zaten kanda yaptır emin olmak için ama bence bebişin sana tutunmuş :)
ilk zamanlrda adet belirtisi gibi oluyor zaten kasık ağrıları vs...

bella cok sagol arkadasım sen haklıymıssın bebısım bana tunundu allahıma bınkere sukurler olsun hala soktayım :49::49::49:

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsn Rabbim..Harika bir duygu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

insallah amin cok sagol canim allahtan baska da birsey istemem..bu benim 3 cu denememdi allahima sukrler olsun ki pozitif gordum.insallah bebegimi kucagima da alamayi nasip eder sag salim saglikli saatli ve hayirli bir evlat olur insallah amin..

nere84 canim oncelikle gozunuz aydin,allahim saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip eder insallah
yurtdisinda oldugunu yazmisinda,..neredesin?
bende yurtidisindayim sormamin sebebi ise,3 tane embriyo transferin olmus,bizim burda yani hollandada
tek embriyo onun icin,bende 2 tane istiyorum ama olurmu bilmem:50:

nere84 canim oncelikle gozunuz aydin,allahim saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip eder insallah
yurtdisinda oldugunu yazmisinda,..neredesin?
bende yurtidisindayim sormamin sebebi ise,3 tane embriyo transferin olmus,bizim burda yani hollandada
tek embriyo onun icin,bende 2 tane istiyorum ama olurmu bilmem:50:[/QUOTE

minecan77 sagolasin canim guzel dileklerin icin.amin insallah allahtan baska birsey istemem:1:

canim ben ingilterede yasiyorum.daha once 2 tup bebek denemem burda oldu ingilterede ve malesef 2 negatif sonuc gorduk ve cok zor bir surecti.
allah insallah bu yolda savas veren herkesin emekleerinin karsiligini verir tum arkadaslarim POZiTiFFF sonuc alsin insallahhhhhhhh:49::49::49:

biz 3 cuncu denememizi memorialde yaptik canim ve orda da normade 3 tane yasaktir koymazlar ama bana doktorum koydu cunku bu benim 3 denemem oldugu icin :1::1::1::1:

canim senin kacinci denemen olacak,ilk mi bu?belli olmaz canim belkide sana da doktorun transfer gunu supriz bir bebis fazladan koyar karnina:emir_bebek::emir_bebek:tipki benim gibi:1::1::1:

nere84 canim cevabin icin oncelikle tesekkur ederim.

aslinda bu benim 3.tup bebek tedavim olacak
1.denemem eylul 2009 da olmustu,ve allahima sukur tutmustu suan oglum var 16 aylik olmak uzere
2.tup bebek denemem ise agustos 2011 deydi,ama malesef negatif..(( yinede allaha sukur baska dert vermesin.
galiba ekim basi gibi 3.denemem olacak 2 tane dondurulmusum var.
insallah ikisinide koyarlar.

cunki 1.tup bebek tedavimdede 2 tane embriyo koymuslardi,1 tanesi tutmustu
onun icin 2 tane koysalarda psikolojik olarakta kafam rahat olsa..)

ama doktorun dedigin 35 yas alti 1 embriyoymus hollandada
yinede hayirlisi bakalim..

canim bisey daha soracaktim
egerki bu dondurulmuslarla olmazsa
buyuk ihtimal tryi dusunuyorum,ama calistigim icin izin alma biraz sorun olabilir
sen kac gunlugune gittin turkiyeye?
biraz bahsedermisin turkiyedeki tedavi surecini
simdiden tesk.ettim guzel anne adayi..))

CANIM GÖZÜN AYDIN ALLAHIM SAĞLIKLI KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN ADET AĞRISI GİBİ AĞRILARI BENDE ÇEKTİM HEMDE DAHA ŞİDDETLİ BİÇİMDE AMA BEN UMUTLUYDUM BAŞTAN BERİ HEP TUTUNACAKLARINI BİLİYODUM İÇİME DOĞMUŞTU SENİNDE ÖYLE OLMUŞ MAŞALLAHHH :nazar::nazar::nazar:ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ..

Back
X