Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar 3 tane yumurtam olusmus aranızda 3 tane yumurta toplanıp hamıle kalan varmı
yumurtalar toplanmadan kalıtelı olup olmadıgı anlasılmıyor değılmı? yarına az kaldı cok korkuyorumm
hayatım umarım herseyın en guzeli olur senin için ne yaptın transferin oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucok tesekkur ederım çok rahatlattınız benı cok üzüldüm sadece 3 tane dedıklerınde ınsallah kalıtelılerdır ve dollenırler bır ara toplatmaktan bıle vaz gectım ben endometrıosiz yuzunde 4 kez operasyon gecirdim yumurta toplamadanda cok korkuyorumm pazartesi toplanacak ne zaman kalıtelımı olup olmadıklarını ve dollenıp dollenmedıklerını soyluyorlar .3 tanesıde kotu cıkar yada dollenmezse dıye odum kopuyorrr cok sagolun rahatladım bırazzz
A'lak suresini hatirlarsak, ikinci ayetinde Rabbimiz soyle buyuruyor: O, insani bir asilanmis yumurtadan yaratti.
Benim 11 tane buyuk yumurtam olmustu. Cok agrili bir yumurta toplama operasyonundan sonra sadece 1 yumurta ciktigi soylendi, cok sasirdik. Ne buyuk hikmettir ki bu tek yumurta dollendi ve transfer edildi. Simdi 9.cu gunumdeyim. Bir kac gun sonra test yapacagim insallah.
Eger Rabbim nasip etmisse o tek yumurta tutunur elbette, nasip degilse 100 yumurta ciksa tutmaz. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize kizlar...
CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAĞINDA GÖSTERSİN BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ VE DİNLENEREK DEVAM ETMELİSİN.bEKLEYEN HERKESE DE EN KISA ZAMANDA GÖSTERSİN BU GÜZEL GÜNLERİtransfer oldu sonuc pozıtıf ıkızlere hamıleyım 3 tane transfer edıldı allah ısteyen herkese bu yuce duyguyu yasatsın ınsallah