3 tane yumurtayla hamıle kalan var mı?Sadece 3 yumurtam olusmuş acil

arkadaslar 3 tane yumurtam olusmus aranızda 3 tane yumurta toplanıp hamıle kalan varmı

güzelcim benim 15 tane olmuştu transferde 6 kalmış 2 transfer olmuştu 4 dünü dondutturmuştum ama sonuç negatif aynı gün 2 yumurtası olan ve 2 si transfer edilen diğer hasta şu anda ikiz iki aylık hamile takılma bu kadar 3 yumurtada fena değil inşallah sağlıklıdırlar ve hepsi sana sıkı sıkı tutunurlar çok olup kalitesiz olmasındansa az olup kaliteli olmaları çok daha önemli hadi hayırlı haberler alırsın inşallah

Ayşeciğim benim 4 yumurtam olmuştu ama biri kalitesiz çıktı. Üç yumurtadan da ancak ikisi döllendi ve sadece iki embriyo transfer edilebildi. Çok şükür ki şu an 27 haftalık hamileyim. Darısı başına inşallah. Yumurta sayısına bakıp da hiç canını sıkma. Gelişmelerden bizi de haberdar et olur mu...

cok tesekkur ederım çok rahatlattınız benı cok üzüldüm sadece 3 tane dedıklerınde ınsallah kalıtelılerdır ve dollenırler bır ara toplatmaktan bıle vaz gectım ben endometrıosiz yuzunde 4 kez operasyon gecirdim yumurta toplamadanda cok korkuyorumm pazartesi toplanacak ne zaman kalıtelımı olup olmadıklarını ve dollenıp dollenmedıklerını soyluyorlar .3 tanesıde kotu cıkar yada dollenmezse dıye odum kopuyorrr cok sagolun rahatladım bırazzz

Bazı arkadaşlarda yumurta toplama sonrasında biraz ağrı sızı oluyormuş. Üstelik benim ağrı eşiğim oldukça düşüktür. Bu yüzden bende korkuyordum ama en ufak bir ağrım sızım olmadı benim. Ayşeciğim inşallah sende kolay atlatırsın.
Yumurta toplandıktan yaklaşık bir gün sonra döllenme olup olmadığını söylüyorlar. Olacaksa bir tanesi bile yeter. Benim iki tane transfer edildi ama bunlardan ancak biri iyi kaliteydi ve sanırım annesine tutunan da o oldu :)
İngilizce'de "Think Pink" yani "Pembe Düşün"(türkçesi pek kafiyeli olmuyor ama) diye deyim var. Çok hoşuma gider. Hiçbirinin döllenmeyeceğini düşünmek yerine hepsinin dölleneceğini düşünelim biz.
Buradan "Hamileyimmmmmmmmmm" başlığını attığını göreceğiz inşallah.
THINK PINK hihoyyyt

Son düzenleme:
slm canim benimde üc tane yumurtam toplandi daha fazla olmadi benimde.2si kaliteli cikti ikiside transfer edildi,birincide tuttu Allaha sükürler olsun simdi 9 haftalik hamileyim.kafana takma önemli olan yumurtanin kaliteli olmasi cok yumurta olmasi degil.insallah seninde sevindirici haberini aliriz

yumurtalar toplanmadan kalıtelı olup olmadıgı anlasılmıyor değılmı? yarına az kaldı cok korkuyorumm

cok tesekkur ederım çok rahatlattınız benı cok üzüldüm sadece 3 tane dedıklerınde ınsallah kalıtelılerdır ve dollenırler bır ara toplatmaktan bıle vaz gectım ben endometrıosiz yuzunde 4 kez operasyon gecirdim yumurta toplamadanda cok korkuyorumm pazartesi toplanacak ne zaman kalıtelımı olup olmadıklarını ve dollenıp dollenmedıklerını soyluyorlar .3 tanesıde kotu cıkar yada dollenmezse dıye odum kopuyorrr cok sagolun rahatladım bırazzz
hayatım umarım herseyın en guzeli olur senin için ne yaptın transferin oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

transfer oldu sonuc pozıtıf ıkızlere hamıleyım 3 tane transfer edıldı allah ısteyen herkese bu yuce duyguyu yasatsın ınsallah

A'lak suresini hatirlarsak, ikinci ayetinde Rabbimiz soyle buyuruyor: O, insani bir asilanmis yumurtadan yaratti.

Benim 11 tane buyuk yumurtam olmustu. Cok agrili bir yumurta toplama operasyonundan sonra sadece 1 yumurta ciktigi soylendi, cok sasirdik. Ne buyuk hikmettir ki bu tek yumurta dollendi ve transfer edildi. Simdi 9.cu gunumdeyim. Bir kac gun sonra test yapacagim insallah.

Eger Rabbim nasip etmisse o tek yumurta tutunur elbette, nasip degilse 100 yumurta ciksa tutmaz. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize kizlar...

Canım bak gördün mü endişelendiğin kadar yokmuş. Allahım "ol" dedikten sonra herşey olur. Tebrik ediyorum seni. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh. a.s.

A'lak suresini hatirlarsak, ikinci ayetinde Rabbimiz soyle buyuruyor: O, insani bir asilanmis yumurtadan yaratti.

Benim 11 tane buyuk yumurtam olmustu. Cok agrili bir yumurta toplama operasyonundan sonra sadece 1 yumurta ciktigi soylendi, cok sasirdik. Ne buyuk hikmettir ki bu tek yumurta dollendi ve transfer edildi. Simdi 9.cu gunumdeyim. Bir kac gun sonra test yapacagim insallah.

Eger Rabbim nasip etmisse o tek yumurta tutunur elbette, nasip degilse 100 yumurta ciksa tutmaz. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize kizlar...

Canım çok doğru söylüyorsun. Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah hamişşsindir. :Saruboceq:

Bu forum sayesinde birbirimiz icin dua ediyoruz ya ne kadar guzel birsey...

Allah hepinizden razi olsun kizlar, kucaklariniz bebislerle dolsun insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :)

transfer oldu sonuc pozıtıf ıkızlere hamıleyım 3 tane transfer edıldı allah ısteyen herkese bu yuce duyguyu yasatsın ınsallah
CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAĞINDA GÖSTERSİN BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ VE DİNLENEREK DEVAM ETMELİSİN.bEKLEYEN HERKESE DE EN KISA ZAMANDA GÖSTERSİN BU GÜZEL GÜNLERİ

:1:ayyyy bu konu daha devam etmemısssss
aksel ınsallah bebeklerın suan 2 yasına gelmek uzeredır
darısı benım basımaaaaa ınsalalhhhhhhhh

Back
X