Hayırlı olsun evet gebelik var kan verKızlar merhaba adetim 8 gün geçti çok fazla akıntım var 3 gün boyunca test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı fotoğrafları ekliyorum bakabilirmisiniz sizce hamilelik var mı ? Burda bu konulara baktım da çoğu kişinin silik çıkmış ama kanda negatifmiş kafam çok karıştı
Erken gebelikte silik çizgi çok görülüyor. İkinci çizginin silik de olsa belirmesi durumunda hamilelik olduğu anlamına geliyorKızlar merhaba adetim 8 gün geçti çok fazla akıntım var 3 gün boyunca test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı fotoğrafları ekliyorum bakabilirmisiniz sizce hamilelik var mı ? Burda bu konulara baktım da çoğu kişinin silik çıkmış ama kanda negatifmiş kafam çok karıştı
Teşekkür ederim inşallah yarın vericem.Hayırlı olsun evet gebelik var kan ver
İnşallah ya yakınlarım da var demişti ama burda birkaç yazı okuyunca kafam karıştı yarın gidicem bakalım hastaneye 3 yıldır bu anı bekliyordumErken gebelikte silik çizgi çok görülüyor. İkinci çizginin silik de olsa belirmesi durumunda hamilelik olduğu anlamına geliyor
Hayırlı olsun evet gebelik var kan ver
Evet hamileyimSonuc ne oldu canim
Evet benimde böyle silikti bence var kan verinsizce gebelik varmi??
sende cikmismiydi ne kadarlikti ufak oldugu için mi böyle cikarkiEvet benimde böyle silikti bence var kan verin
Evet çok daha yeni olduğu için bu şekilde çıkıyor ben ilk test yaptım çıkınca ertesi gün doktora gittim keseyi göremedi kanıma baktı orda çıktı bu hafta da keseyi gördü çok şükür daha 1 aylık çok yeni dedisende cikmismiydi ne kadarlikti ufak oldugu için mi böyle cikarki