Merhaba sanki bu iletiyi kendim yazmış gibi şüphelendim. 8 temmuzda innovita erken gebelik testini yaptım negatif çıktı. 11 Temmuz pazartesi günü adet günümdü. Bugün gecikmenin 2.günü hala gelen giden yok. Adetim asla gecikmez gecikse bile o günün sabahı değil akşamı olurum en fazla. Bugün sabah test yaptım biri tamamen negatif birinde de çok silik bir çizgi çıktı. Hiçbir adet belirtim karın ağrım yok ara ara rahatsız etmeyecek şekilde belim ağrıyor. 2 kuzenim de beni 2 hafta önce rüyasında hamile görmüş. Her seferinde ümitlenip elimin boş kalmasından yoruldum. Siz hamile misiniz? Kan testi yaptırmaya korkuyorumHerkese merhaba ben reglime 4gün kala kaset test yaptım negatif çıktı daha sonra 2 gün kala tekrar kaset test yaptım yine negatif sonuç aldım en artık 1 gün kala erken gebelik testi yapayım dedim ondanda negatif sonuç aldım ve reglim 1 gün gecikti ben hastalanmadan 1 hafta önce göğüslerim aşırı şişer ve ağırır ama şuan hiçbir belirtim yok ara ara ha şimdi olcam diyip olmuyorum çok az akıntıdan başka belirtim yok![]()