3 test positif bir test negatif hamilemiyim? Resime bakin ltfn

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
merhaba arkadaslar
Ben sabah doktora gitcektim mr cekimi icin fakat hamileyken kesinlikle onerilmedigi icin ve bizim cocuk istegimizden dolayi rmin olmak icin test yaptim. Sabah 3-4 dk dolmadan biraktm kenara ve yattim uyudum 30 dk sonra baktigimda ikjnci cizgi gozukuyordu. Ardindan eczaneye gittm ve tekrar test aldim. Ondada belli belirsin cizgi cikti. Ardindan dijital testi aldim clear blueden o hamile degilsiniz yazdi ama onu yaptigimda cok asiri az urin vardi. Ardindan yine bir test yaptm bundada cizgi cikti 3-5 dk icinde. Sizce hamilemiyim degilmiyim? Ltfn cevap verin adetim dun gelmeliydi gelemdi.

.

Son düzenleme:
Ard arda mi yaptiniz ayni gun ard arda yaptiysaniz adetinizden cok gecmediyse begatif olabilir. Sabah ilk idrar onemli. Birde belli bur sure gecince cift cizgi olabiliyor. İcinde kagitta yazar o sureyi gecmeyin.

Ard arda mi yaptiniz ayni gun ard arda yaptiysaniz adetinizden cok gecmediyse begatif olabilir. Sabah ilk idrar onemli. Birde belli bur sure gecince cift cizgi olabiliyor. İcinde kagitta yazar o sureyi gecmeyin.

Ard arda yaptiklarim positif cikti clear blue negatif cikmisti o ucuncu yapisimdi
Orda urin cok azdi. Hepsini ayni gun yaptim

Bu resimde daha net gozukuyorlar

Eklentiler

• IMG_2498.webp
    IMG_2498.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 11.302
Ya sabah yapın ilk idrarinizla. Yarım saat geçmiş test doğru göstermez. Üzerinde ne kadar süre yazıyorsa o kadar bekleyin düz bi zemine koyup. Bi de hayali bi çizgi bile olsa gebelik olabilir. İnşallah vardır.

Ya sabah yapın ilk idrarinizla. Yarım saat geçmiş test doğru göstermez. Üzerinde ne kadar süre yazıyorsa o kadar bekleyin düz bi zemine koyup. Bi de hayali bi çizgi bile olsa gebelik olabilir. İnşallah vardır.

Diger iki cizgili olanlar o verilen sure icerisinde olustu

merhaba arkadaslar
Ben sabah doktora gitcektim mr cekimi icin fakat hamileyken kesinlikle onerilmedigi icin ve bizim cocuk istegimizden dolayi rmin olmak icin test yaptim. Sabah 3-4 dk dolmadan biraktm kenara ve yattim uyudum 30 dk sonra baktigimda ikjnci cizgi gozukuyordu. Ardindan eczaneye gittm ve tekrar test aldim. Ondada belli belirsin cizgi cikti. Ardindan dijital testi aldim clear blueden o hamile degilsiniz yazdi ama onu yaptigimda cok asiri az urin vardi. Ardindan yine bir test yaptm bundada cizgi cikti 3-5 dk icinde. Sizce hamilemiyim degilmiyim? Ltfn cevap verin adetim dun gelmeliydi gelemdi.
buyuk ihtimalle hamilesinz kan verin ust uste hayalet cizgi cikmaz ucude hatali olmaz inanin yoksada cizginin golgesi bile cikmiyo cok badirde olsa olabiliyo ama ust uste pozitif ve kac gun geciktnz

Bana gebelik var gibi geldi hayırlı olsun diyim ;) 3 test de yalan soylemiyodur heralde.. Kan verin en guzel sonuc icin :)

CAnim umitlendirmiyim ama clear blue dada silik cizgi goruyorum. Yarin bence testi tekrarla ilk idrarinla sureyi gecirme

Acilde kan verin kanda çıkar bide çok erken sanırım henüz oyuzden de olabilir

O zaman yarın direk kan testine :KK70: haftasonu geliyo yarın son gün yarın mutlaka bi sağlık ocağı ya da hastahaneye gidin
Almanyada hemen kan testi yapmiyorlar malesef.kadin doktoruna gittim oda urin testi yapti oda dedi silik cikti positif ama dedi :)
Direk 13.2. Tarihinde yine gelin o zaman gorunur dedi simdi hemuz baslangic asamasinda dedi

Gebeligin ilk gunleriyse ikinci cizgi silik cikiyor. Bende silik cikinca hamis olduguma ihtimal vermemistim. Kan testi ile hamile oldugum netleşti.Gebelik ihtimaliniz yuksek duruyor suanda resimlerden. En iyisi bi kan testi yaptirin cok gec olmadan.

Gebeligin ilk gunleriyse ikinci cizgi silik cikiyor. Bende silik cikinca hamis olduguma ihtimal vermemistim. Kan testi ile hamile oldugum netleşti.Gebelik ihtimaliniz yuksek duruyor suanda resimlerden. En iyisi bi kan testi yaptirin cok gec olmadan.
Canim almanyada kan almiyorlar. Kadin doktoruna gittim ordada test yaptilar urin ile. Ordada silik cikti hamilesiniz dedi. Bana 13.2. Tarihinde gelin ozaman gorunr dedi. İnsallah bir aksilik olmaz

Back
X