3 tüp bebegi denemek için yola çıkan arkadaşlar burdaaaaaaa

günaydın arkadaşlar ... uzun zamandır topicten ses soluk çıkmaz oldu ... tedavi sürecinde olan arkadaşlar ne durumdasınız? merak ettim açıkcası.. umarım her şey yolundadır... güzel haberlerinizle geri dönersiniz inşallah..

Arkadaşlar merhaba bende temmuzda 3. denememe başlayacağım jhone hopkins diye düşünmştük. Bizimki sebepsiz infertilite en son genetik testte yaptırdık bi anomali bulunmadı. Şimdi gebelik aşısı gibi şeyler duyuyorum, kararsız kaldım. Bu yöntemi deneyeniniz oldumu acaba ?

ne durumdayız kımler tedavılerını posıtıve halıne getırdı ve koşturan arkadaslar kımler dualarımız sızınleeeeeeeee

Selam arkadaslar ben varim 3. Denemesina baslayacak olan..subat gibi bir aksilik olmaz ise baslayacagim..2 denememdede malesef hic pozitifi gormedim..insallah Allahim anne olmayi banada nasip edr..cok zor cokkk

Arkadaşlar merhaba bende temmuzda 3. denememe başlayacağım jhone hopkins diye düşünmştük. Bizimki sebepsiz infertilite en son genetik testte yaptırdık bi anomali bulunmadı. Şimdi gebelik aşısı gibi şeyler duyuyorum, kararsız kaldım. Bu yöntemi deneyeniniz oldumu acaba ?

Merhaba tebrk ederim evladinizi kucaginiza alicaksiniz ben sakincasi yoksa aradaki sureci sorucaktim neler yaptiniz benim defalarca tutmadi merak ettim

Merhaba tebrk ederim evladinizi kucaginiza alicaksiniz ben sakincasi yoksa aradaki sureci sorucaktim neler yaptiniz benim defalarca tutmadi merak ettim

Merhaba
çok teşekkür ederim, allah herkese nasip etsin inşallah, benim 3, denememde yani jhon hopkinstekinde küçük bir kist gördüler ve önemsemediler, üstüne 4. yüde yaptılar, sonrada bana sizin çocğunuz olmaz dediler. bende vazgeçmiştim ki, tekirdağ da bir dr a kontrol için gittiğimde, senin tekrarlayan başarısızlıkların var amelityt olman şart dedi. ben pek inanmadım 1 yl sonra oldum ameliyatı, 5 ay sonrada yine o dr umun ısrarıyla tüp yaptırdım, beni memoriale yönlediri. hakikaten çok iyi bir merkez. 1. kaite embryom olmazken tane 1. kalite emb ldu ve 2sini transfer ettiler, çok şükür biri tuttu ve oğlumuzu bekliyoruz, umarım iyi bir dr a denk gelirsin. beni boşuna tedavi etmişler, bu arada ameliyat sırasında sağ tüpümüde aldı, toplam 5 tane kist çıkardı. mesanemde bile kist varmış. buarada memorial dada tetkik konusunda oldukça ileri düzeydeler, mutlaka semra kahraman a muayene ol, ikna olacaksın. umarm yardımcı olmuşumdur, allah yardımcın olsun :)

Teşekkürler her ihtimale Karşi dedikleri için tüplerin kapanmasini kabul etmedim 1 kist var ama çokminik hayirlisi en son ihtimal ameliyat.Forumdakilerin tecrübeleri paylasmalari da öğretici oluyor herkesin ayrı bir hikayesi var paylaşımın için saol.

Back
X