3 tüp bebek 5 düşük yardımmm

sevgiiiiii3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
186
Puanlar
53
3 defa tüp bebek tedavisi gördüm en sonki 2 embriyoydu hepsi beta hcg biraz artıp sonra düşüyordu sadece ilki düşmeden 5 bine kadar gördüm ama kalp atışı olmadığı için sonlandı. Daha sonra doğal yolla haberim olmadan tekrar bir düşük yaşadım adetimin 1-2 gün gecikmesinin ardından.
Kalan 3.gün 4 embriyom var ve ben Pgt yaptırmak istemiyorum çünkü yapıp aynı şeyi yaşayan çok kişi var boşa para dökmek istemiyorum. Kromozomlar yumurtalar spermler normal görünüyor görünürde bir sorun yok. Doktorum son denemeden önce Laparaskopi önermişti ama korktuğum için yapamadım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim başına böyle bir durum gelen var mı??😭😭

3 defa tüp bebek tedavisi gördüm en sonki 2 embriyoydu hepsi beta hcg biraz artıp sonra düşüyordu sadece ilki düşmeden 5 bine kadar gördüm ama kalp atışı olmadığı için sonlandı. Daha sonra doğal yolla haberim olmadan tekrar bir düşük yaşadım adetimin 1-2 gün gecikmesinin ardından.
Kalan 3.gün 4 embriyom var ve ben Pgt yaptırmak istemiyorum çünkü yapıp aynı şeyi yaşayan çok kişi var boşa para dökmek istemiyorum. Kromozomlar yumurtalar spermler normal görünüyor görünürde bir sorun yok. Doktorum son denemeden önce Laparaskopi önermişti ama korktuğum için yapamadım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim başına böyle bir durum gelen var mı??😭😭
Bu tarz durumlarda genetik taramalı tüp Bebek olması daha sağlıklı olur tutunma oldu ilerleyen aylarda düşük kalp durması olabiliyor o zaman daha çok üzülürsünüz tabiki en doğrusunu doktorunuz bilir

Sperm yumurta kromozom herşeyimiz normal yaşımız 26 olmasına rağmen 6 embriyomdan 4 tanesi sağlıksız geldi aslında bu kadar deneme daha çok para tuzağı embriyo sağlıksız olduktan sonra anlamı yok ve bu embriyolarım 4aa kalitedeydi 4 kez transfer olsam 4 negatif alacaktım pgt daha büyük kayıpları önlüyor pgt yaptırın bence artık

Sanırım hepsi düşük değil bazıları kimyasal gebelik.
Demekki bir yerlerde sorun var, ya sağlıksız olduğu için düşüyor yada rahim de tutunamıyor. Rahimde problem ya da kan pıhtılaşma sorununuz yoksa bence genetik testli tüp bebek yapın.
Kendinize bu kadar çile çektirmeye değer mi?
Zaten doktorlar da muhtemelen bunu öneriyordur.

Back
X