3 Tüp Bebek sonrası kendiliğinden hamile kaldım kızlar. Nasıl mı buyrun anlatıyorum

Zafarven

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
11
6
8
44
Oncelikle yeni üyeyim herkese merhaba. Anlatmak istedim ki yaşadıklarımı işinize yarasın umut olsun..Çünkü aynı yollardan geçtik sayılır. Neyse uzatmadan anlatiyim. Ama ilk söyleyeceğim az öncede söyledim birinci kural(aslında bunlar sonda da söylenebilir ;)umut etmeyi asla bırakmaycaksiniz ve Allah'ın bir bildiği var hayırlısı olsun diyerek kendinizi sakinleştireceksiniz ve biraz daha az düşünmeye başlayacak detaylarla bogusmayacaksiniz böyle yaptıkça. Baktiniz Derin düşünmeye didiklemeye başladınız hemen düşünmeyi kesip neyse hayırlısi bakalım falan diyeceksiniz kendinizi ise güce mesgaleye vereceksiniz hemen!!! en güzel telkin. Yapamıyorum edemiyorum ama söyle ama böyle diye mizirdanmak yok ilk yol bu. Dedigim gibi ben De bu yollardan geçtim aşağı yukarı sorunlar aynı. Önce olumsuzlukları atıyorsunuz. Olumsuz insanları da mümkünse ;) ne diyorsun ilac milac yontem anlat demeyin en onemlisi (cunku herkes bunu sona atiyor ) psikoloji. Simdi çok şükür ki içerde 8 aylik bir kızım var. O ağlıyor gitmem lazım ama yazıcam inşallah böyle taksit taksit de olsa ;)

Back