benım ılk denemem olacak ınşşşşşş adana baskentte oluyorum tedavı
tabii ki alakası yok!!!
ya ben bu başlığı aslında, 3. denemesini demek istemediğimden seçtim çünkü deneme deyince nedense sonrası gelecek gibi geliyor soğuk bir kelime benim için; artık son olmasını umut edenler, inananlar, uğur getireceğini düşünenler.....
neyse...........
olumsuz sonuç alan arkadaşlar sorularıma yanıt verirse çook sevinirim.
sevgiler...
gokyuzuu rabbim yeğenine uzun sağlıklı ömürler versin. inşallah dediğin gibi vardır bi hikmeti...
hayırlı olsun esracım sende eylül sonu ekim başı diyordun önceki topiklerde okumuştum. aynı döneme denk geliyoruz diye yazışmıştık. bak ben yaptım ama yüzüm gülmedi inşallah sen güzel sonuçlar verirsin bize.
hatay da bir arkadaşım var çok sevdiğim. sende orada oturuyorsun galiba. senle konuşunca hep o geliyor aklıma 2 senedir görüşemedik sadece telde görüşebiliyoruz ...
tekrar tedavin hayırlı olsun arkadaşım....
aynen arkadaşım bende 2.yi mayısta yapacam deneme derken aynen devam gelecek bişey geliyo insana bende dememeye çalışıyorum senin gibi diyorum yaşım 30inşallah ikincide istedigim bebegime kavuşurum sende kavuşursun isteyen herkes kavuşsun canım
cok tsk ederım canım
rabbım herkese hayırlısını nasp etsın ınşşşşşşşşş
bnde ıskenderundayım
ben 3. denemede hamile kaldım uğurmudur bilemem ama 10 yıl beklemek çok zordu rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....
amin canım amin
yürekten istiyoruz verecek güzel rabbim inşallah... :Saruboceq:
Cok saol canım transferim yapıldı insallah ikiz annesi olacağım 27 Ekim test gunüm hepimiz için hayırlısı hepimize bollll olumunekankayizsmileşanslar
hatay merkezdiyordu benim arkadaşta ne süslüydü o bayanssulusmile görmen lazım oranın kızları öyle mi yoksa
rabbim evladına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. rabbim mürüvetini de görmeyi nasip etsin size. AMİNNN..
inşallah bizde çok beklemeden kavuşuruz yavrularımıza. :lepi:
şimdiden hayırlı olsun diyelim sescim. bu saate senin transfer olmuştur harhalde!
canım inşallah sağlıklı çözünmüşlerdir, inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar. rabbim hayırlısıyla nasip etsin. :Saruboceq:
bizi haberdar et gelişmelerden .[/QUO
Çok saol canım ikiz annesi olacağım inşallah hepimiZe bol şans deadline :27 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?