3 ün uğuruna inanan arkadaşlar

gulsumay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
203
3
96
39
Diğer
iki kez negatif sonucu gören, 3. de bebeklerine kavuşmak için hazırlanan arkadaşlar;

başarısız denemelerinizden sonra ne gibi testler yaptırdınız ya da yaptırıyorsunuz?

kaç ay sonra denemeye karar verdiniz?

aynı merkezde mi farklı bir merkezde mi denemeye karar verdiniz? farklı merkezde ise sebepleri neler?
.....

gelin birlikte yaralarımızı saralım, yeni bir adım da birbirimize destek olalım ve yol gösterelim... kaydirigubbakcemile5

isterseniz bizim de bir listemiz olsun ne dersiniz.
transfer tarihiniz belli ise yazmayı unutmayın
kendimle başlayayım,

gülsümay belli değil :Saruboceq:

sevgiler
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
başlıgı görünce anlamadım okuyunca şaşırdım ama gercekden benım halamda 3. deneyişinde bebekini kucagına aldı demekki varmış bi keramet

bnce bunun 1 2 3 ıle hıc alakası yok
rabbım o zman nasp etmıstır olay bu

tabii ki alakası yok!!!
ya ben bu başlığı aslında, 3. denemesini demek istemediğimden seçtim çünkü deneme deyince nedense sonrası gelecek gibi geliyor soğuk bir kelime benim için; artık son olmasını umut edenler, inananlar, uğur getireceğini düşünenler.....
neyse...........

olumsuz sonuç alan arkadaşlar sorularıma yanıt verirse çook sevinirim.
sevgiler...

benım ılk denemem olacak ınşşşşşş adana baskentte oluyorum tedavı

hayırlı olsun esracım sende eylül sonu ekim başı diyordun önceki topiklerde okumuştum. aynı döneme denk geliyoruz diye yazışmıştık. bak ben yaptım ama yüzüm gülmedi inşallah sen güzel sonuçlar verirsin bize.

hatay da bir arkadaşım var çok sevdiğim. sende orada oturuyorsun galiba. senle konuşunca hep o geliyor aklıma 2 senedir görüşemedik sadece telde görüşebiliyoruz ...

tekrar tedavin hayırlı olsun arkadaşım....

gokyuzuu rabbim yeğenine uzun sağlıklı ömürler versin. inşallah dediğin gibi vardır bi hikmeti...

tabii ki alakası yok!!!
ya ben bu başlığı aslında, 3. denemesini demek istemediğimden seçtim çünkü deneme deyince nedense sonrası gelecek gibi geliyor soğuk bir kelime benim için; artık son olmasını umut edenler, inananlar, uğur getireceğini düşünenler.....
neyse...........

olumsuz sonuç alan arkadaşlar sorularıma yanıt verirse çook sevinirim.
sevgiler...

aynen arkadaşım bende 2.yi mayısta yapacam deneme derken aynen devam gelecek bişey geliyo insana bende dememeye çalışıyorum senin gibi diyorum yaşım 30 :( inşallah ikincide istedigim bebegime kavuşurum sende kavuşursun isteyen herkes kavuşsun canım

gokyuzuu rabbim yeğenine uzun sağlıklı ömürler versin. inşallah dediğin gibi vardır bi hikmeti...

teşekkür ederim arkadaşım inşallah bebek isteyen bekleyen herkese rabbim kısa zamanda nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar verir....

hayırlı olsun esracım sende eylül sonu ekim başı diyordun önceki topiklerde okumuştum. aynı döneme denk geliyoruz diye yazışmıştık. bak ben yaptım ama yüzüm gülmedi inşallah sen güzel sonuçlar verirsin bize.

hatay da bir arkadaşım var çok sevdiğim. sende orada oturuyorsun galiba. senle konuşunca hep o geliyor aklıma 2 senedir görüşemedik sadece telde görüşebiliyoruz ...

tekrar tedavin hayırlı olsun arkadaşım....

cok tsk ederım canım
rabbım herkese hayırlısını nasp etsın ınşşşşşşşşş
bnde ıskenderundayım

ben 3. denemede hamile kaldım uğurmudur bilemem ama 10 yıl beklemek çok zordu rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın

Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....

aynen arkadaşım bende 2.yi mayısta yapacam deneme derken aynen devam gelecek bişey geliyo insana bende dememeye çalışıyorum senin gibi diyorum yaşım 30 :( inşallah ikincide istedigim bebegime kavuşurum sende kavuşursun isteyen herkes kavuşsun canım

amin canım amin
yürekten istiyoruz verecek güzel rabbim inşallah... :Saruboceq:

cok tsk ederım canım
rabbım herkese hayırlısını nasp etsın ınşşşşşşşşş
bnde ıskenderundayım

hatay merkezdiyordu benim arkadaşta ne süslüydü o bayanssulusmile görmen lazım oranın kızları öyle mi yoksa :1:

ben 3. denemede hamile kaldım uğurmudur bilemem ama 10 yıl beklemek çok zordu rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın

rabbim evladına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. rabbim mürüvetini de görmeyi nasip etsin size. AMİNNN..
inşallah bizde çok beklemeden kavuşuruz yavrularımıza. :lepi:

Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....

şimdiden hayırlı olsun diyelim sescim. bu saate senin transfer olmuştur harhalde!

canım inşallah sağlıklı çözünmüşlerdir, inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar. rabbim hayırlısıyla nasip etsin. :Saruboceq:
bizi haberdar et gelişmelerden .

amin canım amin
yürekten istiyoruz verecek güzel rabbim inşallah... :Saruboceq:

Cok saol canım transferim yapıldı insallah ikiz annesi olacağım 27 Ekim test gunüm hepimiz için hayırlısı hepimize bollll olumunekankayizsmileşanslar

hatay merkezdiyordu benim arkadaşta ne süslüydü o bayanssulusmile görmen lazım oranın kızları öyle mi yoksa :1:

rabbim evladına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. rabbim mürüvetini de görmeyi nasip etsin size. AMİNNN..
inşallah bizde çok beklemeden kavuşuruz yavrularımıza. :lepi:

şimdiden hayırlı olsun diyelim sescim. bu saate senin transfer olmuştur harhalde!

canım inşallah sağlıklı çözünmüşlerdir, inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar. rabbim hayırlısıyla nasip etsin. :Saruboceq:
bizi haberdar et gelişmelerden .[/QUO

Çok saol canım ikiz annesi olacağım inşallah hepimiZe bol şans deadline :27 Ekim

bende 3.de olacağına çok inanıyordum...
allahın hakkı 3 tür dedim çok ümitlendim...
ama boş gebelikle sonlanan bir hayalkırıklığı oldu..
4 ün uğuruna inanmaya başlasam iyi olcak galiba...a.s

mavicim inşallah bir gün verecek rabbim doğru zamanı ancak o bliyor biz çaba sarf ediyoruz ama. rabbim hepimize bu duyguları yaşama şansı versin inşallah.... ben hala atlatabilmiş değilim tam olarak aslında bunalımdayım eşim bile ne yazık ki farkında değil. tabii olanlardan ötürü o da keyifsiz. ama anne olmak başka bu duyguyu yalandan da olsa 10 gün yaşamak başkaymış. hayal kırıklığı ne demek iyi bilirim. inşallahmavicim 4 . de kavuşursun..

Son düzenleme:
Back
X