Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan hissettikleriniz harika ama bide içinizde hoplamaya başlasın o zaman görün :) Allah kucağıniza almayi nasip etsin insAllah[/QUOT OKadar güzel bi duyguki içinde büyüyor hareketleniyor tekme falan atıyor sonra doguyor o an muhteşem anlatılmaz yaşanır
Ben 2ciye hamileyim 3.5 yasında bi kızım var ilkinde OKadar heyecanlıydımki kızımı kucagıma aldım dedim ben bu zamana kadar Nasıl yaşamışım ya bu kadar masumYa siz böyle anlatınca heyecanlanıyorum![]()
Ay inşallah bizde o duyguyu tadarız 8 ay bana çok uzak geliyor şu an :)Ben 2ciye hamileyim 3.5 yasında bi kızım var ilkinde OKadar heyecanlıydımki kızımı kucagıma aldım dedim ben bu zamana kadar Nasıl yaşamışım ya bu kadar masum
Ben 2ciye hamileyim ama çok heyecanlıyım kızımda diyor anne kardeşim çabuk büyüsün gelsin onunla oyun oynayalım diyorAy inşallah bizde o duyguyu tadarız 8 ay bana çok uzak geliyor şu an :)
Ayy dusuncesii bile çok guzeeellŞuan hissettikleriniz harika ama bide içinizde hoplamaya başlasın o zaman görün :) Allah kucağıniza almayi nasip etsin insAllah
Bende salı günü gidecem salı günü bi gelse bebeğimin kesesini görsemAyy dusuncesii bile çok guzeeellinsAllah nasip olur.
Bende bugün 4+2 oldum, haftaya cumartesi ilk kontrole gitcez. geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden hala aklımın bir köşesinde o korku var, keseyi görünce unuturum insAllah. Onun dışında ilk gebeligim çok mutlu heycanlii ve sabirsizimm![]()
Olur kuzum adetten önce öğrenenlerin geneli 3 haftalık diye biliyorumKizlar 3 haftalik hamilelik olmazki baslik garibime gitti. Ben 6. Haftada keseyi 7. Haftada kalp atisini duydum suan 9dayim. Insallah bir an once sizde gorursunuz bebisinizi
Bende salı günü gidecem salı günü bi gelse bebeğimin kesesini görsem
Ben adetten 4gun once ogrenmistm o zman 3 haftalik miydim ki :) ay bilemedim belkide oyledir o zman daha nice 3 haftalaraOlur kuzum adetten önce öğrenenlerin geneli 3 haftalık diye biliyorum
Adetim 1 hafta geçtikten sonra öğrenmiştim 4 haftalıkti ozaman adetten önce 3 haftalıkBen adetten 4gun once ogrenmistm o zman 3 haftalik miydim ki :) ay bilemedim belkide oyledir o zman daha nice 3 haftalara![]()
Kizlar 4+6 yim şükür. Kesemizi insallah sali gorecegim. Ilk hamilelik . sizdede oluyor mu heran adet olacak gibi his
Olur ama siddetliyse dr a gitmek gerekir. Kasik agrisi fln coksa tehlikeliymis. Benm batma seklinde oluyodu. Smdi rahim buyudukce sag kasiga igne batip geciyorKizlar 4+6 yim şükür. Kesemizi insallah sali gorecegim. Ilk hamilelik . sizdede oluyor mu heran adet olacak gibi his