3 veya 4 haftalik gebeler buraya

Şuan hissettikleriniz harika ama bide içinizde hoplamaya başlasın o zaman görün :) Allah kucağıniza almayi nasip etsin insAllah[/QUOT OKadar güzel bi duyguki içinde büyüyor hareketleniyor tekme falan atıyor sonra doguyor o an muhteşem anlatılmaz yaşanır

Şuan hissettikleriniz harika ama bide içinizde hoplamaya başlasın o zaman görün :) Allah kucağıniza almayi nasip etsin insAllah
Ayy dusuncesii bile çok guzeeell:KK200::KK200: insAllah nasip olur.

Bende bugün 4+2 oldum, haftaya cumartesi ilk kontrole gitcez. geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden hala aklımın bir köşesinde o korku var, keseyi görünce unuturum insAllah. Onun dışında ilk gebeligim çok mutlu heycanlii ve sabirsizimm:anne::KK200::KK200:

Ayy dusuncesii bile çok guzeeell:KK200::KK200: insAllah nasip olur.

Bende bugün 4+2 oldum, haftaya cumartesi ilk kontrole gitcez. geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden hala aklımın bir köşesinde o korku var, keseyi görünce unuturum insAllah. Onun dışında ilk gebeligim çok mutlu heycanlii ve sabirsizimm:anne::KK200::KK200:
Bende salı günü gidecem salı günü bi gelse bebeğimin kesesini görsem

Kizlar 3 haftalik hamilelik olmazki baslik garibime gitti. Ben 6. Haftada keseyi 7. Haftada kalp atisini duydum suan 9dayim. Insallah bir an once sizde gorursunuz bebisinizi

Kizlar 3 haftalik hamilelik olmazki baslik garibime gitti. Ben 6. Haftada keseyi 7. Haftada kalp atisini duydum suan 9dayim. Insallah bir an once sizde gorursunuz bebisinizi
Olur kuzum adetten önce öğrenenlerin geneli 3 haftalık diye biliyorum

Kizlar 4+6 yim şükür. Kesemizi insallah sali gorecegim. Ilk hamilelik . sizdede oluyor mu heran adet olacak gibi his

Ben adetten 4gun once ogrenmistm o zman 3 haftalik miydim ki :) ay bilemedim belkide oyledir o zman daha nice 3 haftalara :KK70:
Adetim 1 hafta geçtikten sonra öğrenmiştim 4 haftalıkti ozaman adetten önce 3 haftalık :D diye biliyorum ama doğrumu yanlismi bilmiyorum yinede tahminim diyim :D

Yok arada bi kasik agrisi oluyor şükür ama hani bi his varya sanki akti akacak gibi bir his surekli lavobada kontrl ediyorum batma hissi var canm

Kızlar ilk adet gecikmesinde oluyo hatta ben tamam hiç umitlenmeyim dedim bu adet ağrısının üzerine adet olurum dedm ama olmadım ♡ ve adet zamanım heran olacak gibide ağrıdı karnım diğer ayda hafif ağrımıştı adet zamanmda

Back
X