3 yaş çoçuğu olanlar bakabilirmi

Aysemaysem2020

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
634
312
303
Mardin
3 yaşında çoçuğum var, virüs döneminde evde geçirdik dışarı çıkarmadık, kardeşi yada yakın akrambımızın çoçuklarıda olmadığı için bizim çoçuk yalnız kaldı, şimdi dışarı çıkartıyorum parkda çoçuk ları gördüm çok çekiniyor, yanlarına gitmek istemiyor, birde elini ağzına sokmaya başladı 3 dür aynı şeyi yapıyor, bunu nasıl geçirebilirmiyim çok sıkıntı oldu içime
Bazı çoçuklarla güzel oynuyor ama tek gelen çoçuklarla kalabalık bir çoçuk grubu mesala 3 veya 4 tane çoçuk var dediğim gibi yapıyor önerisi olan yada aynı durumu yaşayan varmı

Bende çoçuk ları çağırıyorum hadi beraber oynayın diye geliyorlar konuşuyorlar ama bizimki istemiyor elini ağzından çıkarmıyor konuşmuyor hiç dışarıda bir türlü çözemedim

Bende çoçuk ları çağırıyorum hadi beraber oynayın diye geliyorlar konuşuyorlar ama bizimki istemiyor elini ağzından çıkarmıyor konuşmuyor hiç dışarıda bir türlü çözemedim
elini ağzına sokuyorsa park tehlikeli, korona hala geçmedi başka çocukları yanınıza çağırmayın.korona sonrası kreşe gider sosyalleşir

Bence çocuğu olan anneler değil de pedagojik bilgisi olan kadınları alalım bu başlığa.Herkeste benzer durumlar olması durumu normal kılmaz veya kimselerde olmaması anormal yapmaz.Bir uzman en azından sorun.Çocuğun bilinci oluşuyor.Çocuğum yok ama bence çok sıkıntılı zamanlar en ufak hata ileriki dönemdeki hayatına yansır

3 yaşında çoçuğum var, virüs döneminde evde geçirdik dışarı çıkarmadık, kardeşi yada yakın akrambımızın çoçuklarıda olmadığı için bizim çoçuk yalnız kaldı, şimdi dışarı çıkartıyorum parkda çoçuk ları gördüm çok çekiniyor, yanlarına gitmek istemiyor, birde elini ağzına sokmaya başladı 3 dür aynı şeyi yapıyor, bunu nasıl geçirebilirmiyim çok sıkıntı oldu içime
Bazı çoçuklarla güzel oynuyor ama tek gelen çoçuklarla kalabalık bir çoçuk grubu mesala 3 veya 4 tane çoçuk var dediğim gibi yapıyor önerisi olan yada aynı durumu yaşayan varmı
3.5 yaşında ikiz cocuklarim var.Onlarda dışarı çıkamadı ama ikiz olduklarından hic yalnız kalma durumları olmadi haliyle.Cocugunuzun durumu yalnızlık sonrası toplulukla karşı karşıya kalma durumu 😊Ona biraz zaman verin düzelecek kaynaşacaktır.Israr etmeyin ama teşvik edin.Elini de ağzına sokmasın virus var hala

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, virüsün halen olduğunu biliyorum bizim buralarda çıkmadığı için aylardır evdeyiz bu 3.çıkartışım, çok ısrar ediyor o yüzden daha dikkatli olurum sağolun🤗

O yaş özelliği zaten o ikili daha iyi oynuyorlar.

Back
X