3 yaş çok mu fazla? nolur fikir verin

sedef_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
8
0
86
Yalova
arkadaşlar benim derdim buyukkk:( sevdiğim insanla aramda 3 yaş var.benden 3 yaş küçük.o bunu sorun etmyor ama ben bi turlu içinden çıkamıyorum nolur fikir verin.ben napçm benim durumumda olan kmse varmı:(

sevgilin sorun etmiyorsa sen neden sorun ediyorsun...3 yas cokta fazla degil yani...dert yokken dert cikarmayin yahu:27:

arkadaşlar benim derdim buyukkk:( sevdiğim insanla aramda 3 yaş var.benden 3 yaş küçük.o bunu sorun etmyor ama ben bi turlu içinden çıkamıyorum nolur fikir verin.ben napçm benim durumumda olan kmse varmı:(

Yaşlarınız Kaç :26:

ileriye dönük bi ilişki istiyoruz ikimizde o benden daha olgun aslında evlilik planlarını o yapıyor nerde yaşayacağımızdan tutun beni evden nasıl çıkarcaklarına kadar.benim kafamı kurcalayan şey ilerde bi problem olurmu bn biraz baskın bi tipim o her dediğimi kabul edyo

Bence Olmaz Bu İş..
Biliyorsunuz ki Erkekler Geç Olgunlaşır..
23 Yaş Erkek İçin, Çok Küçük..
Sen 30 Olsan O 27 Olsa Neyse..

makaram pat diye soylenirmi olmaz bu is diye,alistira alistira soyleseydin ha 30 olmus o 27 ha 26 o 23
4 sene sonra o senin dedigin olacak zaten 2-3 yas icin bisey olmaz bence :34:

makaram pat diye soylenirmi olmaz bu is diye,alistira alistira soyleseydin ha 30 olmus o 27 ha 26 o 23
4 sene sonra o senin dedigin olacak zaten 2-3 yas icin bisey olmaz bence :34:

annelerimiz biliyor.onun annesi hiç problem etmedi.benimki biraz şaşırdı sorun etmedi sewiyorum ama korkuyorum insanların tepkilerinden

annelerimiz biliyor.onun annesi hiç problem etmedi.benimki biraz şaşırdı sorun etmedi sewiyorum ama korkuyorum insanların tepkilerinden

e canim herkes biliyormus kimsede sorun etmemis takilma bu kadar milletide bosver agzi torba degilki buzesin siz mutluysaniz gerisi bos yani millet ne der diye sevdiginden vazmi gececeksin ki 2-3 yas cok degil ya iki gonul bir olduktan sonra...:34:

ah şu kalıplaşma baskılar..! seni çok iyi anlıyorum.. ki benim sevgilim de benden bi yaş küçük.. ben bunu o kadar çoook sorun yaptım ki.. sonradan anladım hata ettiğimi.. mükemmel bir erkek, anlayışsa anlayış, olgunluksa olgunluk..:nazar: evet erkekler geç olgunlaşırlar.. ama bu O'na sempatiklik katar benim fikrimce.. sonuçta sen sevgilini seviyorsun.. o zaman hiiiç sorun değil.. annen biliyormuş zaten kimseye hesap vermek yada açıklamak zorunda değilsin.. mesela benım çevremden çoğu bilmez 1 yaş farkımız olduğunu.. gerek yok çünkü.. kendi kendine olumlu düşünceler içine bürün derim ben.. rahat olmaya çalış o konuda.. emin ol sorun kalmayacaktır.. aman tek probleminiz yaş olsun dilerim.. :31:

ben esimden 4 yas buyugum ikimiz de durumdan gayet memnunuz, biz cikmaya basladigimizda o daha 21 yasindaydi ben 25. bu kadar onyargili olmayin canim... coook daha onemli seyler var bir iliskiyi iliski yapan. kisiligi oturmus mu bir ailenin sorumlulugunu alabilecek mi, bunlar onemlidir. tamam yasin onemi hic yok demiyorum elbette ki var ama karakteri saglamsa bir onemi kalmiyor bence :)

benim eşim benden 3 yaş küçük....ama benden daha ağırdır...bizim sorunumuz olmadı hiç bu konuda...

benim sevgilim benden 22 yaş büyük cnm asla sorun etmedim bana göre seni hakediyor ise yaşı önemli değil....ben sevgiden,aşktan yanayım..

:8: benim eşimde bende 3 yaş küçük ...hiç sorun yaşamadık zaten benden olgun ve anlayışlıdır kendisi :37:insan sevince yaşın büyüklüğü,küçüklüğü hiç önemli değil bence ..önemli olan kişilerin karakter yapıları ve hayattan beklentileri gerisi teferruat :16:

bende derdim büyük deyince ne sandım bence hiç sorun değil. gerçi benim eşim benden 7 yaş büyük ve bu durum benim çok hoşuma gidiyor ama ne büyük adamlar gördüm adamın yaşı 40 olur 25 yaşında çocuk daha olgun olur yani bu karakterle ilgili bir durum. kibariyeye bakın eşinden 15 yaş büyük ama nasıl mutlular . sizede mutluluklar dilerim

Zaten erkeğin yaşının niye büyük olması gerekiyor ki! Bu kuralı kim koymuş! Birbirinizi sevmeniz, saymanız, kafanızın uyuşması yeterli.

Eminim ki dış görüntünüz olarak belli olmuyordur bu yaş farkı. Kimsenin tepkisindende korkmana gerek yok çünkü bu korkulcak bişey değil :) hele bu devirde 80 yaşındaki dedelerimiz 20 yaşındaki kızla evlenebilir haldeyse.. Ayrıca tepkisinden çekindiğin biri olursada aynı yaştayız deyiver onu geç kayıt ettirmişler nüfusa de yani :) doğrucu davut olmak zorunda değilsnn :)

Back
X