• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yaş Küçük ilerisi için ne dersiniz?

mehuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
4
0
36
Muş
Selam arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. 26 yaşında öğretmenim benden 3 yaş küçük olan polis bir sevgilim var yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz var.
biz ciddi düşünüyoruz ama ilerde sizce bir sıkıntı olur mu. hani ne bileyim sonucta benden genç ve çokta yakışıklı fikri değişir mi.
hadi evlendik diyelim evlendikten sonra sıkıntı olur mu olursa nasıl sıkıntılar olabilir. teşekkürler...

Şimdiden çok yakışıklı v.s deyip yanınıza yakıştırmıyorsanız biran önce bitirin ilişkinizi
Bu komplekslerinizden kurtulduğunuz zaman problem kalmaz
Yeterki kafalar uyuşsun

Şu anda zamanımız çok güzel geçiyor ve aramızda hiç bir sıkıntı yok. Birbirimizi çok sevioruz ilerisi için endişelerim var sacede.

İyiki bu başlığı görmüşüm :) benim sevgilimde benden 3 yaş küçük ve bende 26 yaşındayım ama iyi anlaşıyoruz . Ben ilk başlarda çok taktım bu durumu hatta siteye konu açmıştım arkadaşların fikirlerini almak için yok ileride sorun olur mu yok aileler istemiyo benden vazgeçermi die düşündüm durdum ve ilişkimi bitirme noktasına getirdim.Artık olumsuz düşünmüyorum olumsuz düşünürsen olumsuzu çekersin aklından hiç kötü şeyler geçirme kendine güveniyosan devam et ama yok şöyle olur böyle olur dersen ilişki sen istemesen bile zaten biter...

bence 3 yaşın hiç bir şekilde bir önemi olmaz. ilerde bir sorun yaşarsanız da bunun yaş farkıyla hiç bir alakası olacağını sanmıyorum. ama denildiği gibi çok yakışıklı genç de... falan deyip sen kompleks yaparsan ilişki yürümez zaten. biraz da ben çok güzel ve olgunum benim gibi bir kadını bulduğu için çok şanslı diye düşünmelisin. :)

Insan vardir 10 yas senden genctir ama cok olgundur, karekter olarak.
Insan vardir 10 yas senden daha yaslidir ama cocuk gibidir.
Insan yasindan baska, birde beyin yasi vardir, sen asil olan su beyin yasina bak. Mutluluklar...

Son düzenleme:
3 yas buyuk bı fark değil bence yeterkı ıyı anlasın sevın bırbırınızı sırf bu yüzden problem yasayabılıcenızı sanmıyorum..

Selam arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. 26 yaşında öğretmenim benden 3 yaş küçük olan polis bir sevgilim var yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz var.
biz ciddi düşünüyoruz ama ilerde sizce bir sıkıntı olur mu. hani ne bileyim sonucta benden genç ve çokta yakışıklı fikri değişir mi.
hadi evlendik diyelim evlendikten sonra sıkıntı olur mu olursa nasıl sıkıntılar olabilir. teşekkürler...

3 yas sorun olmaz .

evlilik güven üzerine kuruludur.yakışıklı olmasından korkma içinde varsa yapacaksa çirkin de olsa yakışıklı da olsa onu ayartabilecek kadın çıkar karşısına.kendisi izin vermediği sürece kim olursa olsun gözü dışarıda olmaz zaten..3 ay evlilik ve güven için çok kısa bir süreç.yaş farkından ziyade kültür ve kafa yapınız önemlidir bence.yaşadıklarınız gerçek yaşınızı ortaya koyar.biyolojiniz değil ki :)

bence biraz daha tanımaya çalış kimi 3 ayda evleni çok mutlu olur kimi 3 sene çıkar evlenir boşanır bunun bir matematiği yok bence.adam karısından 15 yaş büyüktür aldatır küçktür aldatmaz yani böle genellemek yanlış.benimde eski sevgilim 9 yaş büyüktü benden ne oldu aldattı beni bende aynen büyük olsun yaşı benden olgun olur vs diye düşünmüştüm ama nerdeee.
o yüzden fazla takılma bunlara .

bence biraz daha tanımaya çalış kimi 3 ayda evleni çok mutlu olur kimi 3 sene çıkar evlenir boşanır bunun bir matematiği yok bence.adam karısından 15 yaş büyüktür aldatır küçktür aldatmaz yani böle genellemek yanlış.benimde eski sevgilim 9 yaş büyüktü benden ne oldu aldattı beni bende aynen büyük olsun yaşı benden olgun olur vs diye düşünmüştüm ama nerdeee.
o yüzden fazla takılma bunlara .

belle posta kutun dolmuş farkında mısın :D

aynı konuyu geçenlerde bende açmıştım :)

bende 26 yaşındayım.. sevgilim 23...

senin gibi çok dert ediyordum, aslında hala ediyorum ama biraz daha rahatım şuan :)

ben akışına bıraktım her şeyi... anı yaşıyorum... çokta mutluyuz, seviyoruz birbirimizi..:16:

hem tipimde küçük gösterdiği için pek bi sıkıntı olmuyor :)

bende kendimden 3 yaş küçük biriyle olucaktı ama olmadı nasip işte ama güzel bişe yaa :) kafalar uyuşuyorsa hiçbir sorun yok bence inşallah hayırlıysa eğer Allah tamamına erdirsin

aşk engel tanımaz diyorum :16:
amaaaaa birbirinizi eşit konumda hissetmeyip, kıskançlıklara komplekslere girerseniz, pek huzurlu bi ilişki olmaz.

Back
X