merhaba kızlar fikri olan herkese ihtiyacım var.nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum.en çok üzüldüğüm konu ise ben bir kreş öğretmeniyim ama oğluma faydalı olamadığımı düşünüyorum.aslın da herzaman olan bir sorun bu bizim için ama hiç bu kadar sertleşmemişti.oğlum 3 yaşında ama çok agresif hele bu aralar anlıyamadığım bir sinir var üstün de acyipte inatçı.hiç vurma huyu yoktu bu aralar ben hariç(bana da eli kalkıyo ama vurmuyor)herkese sinirlendiğin de ya da istediği bir şey olmadığında direk vurmaya kalkıyor,vuruyorda.öğretmenine de sordum"son zamanlarda bana bile vurur oldu"dedi.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım acayip kafaya takıyorum.çocuktur dönem geçiriyodur olur böyle şeyler diyorum ama bir türlü geçmiyor sanki gün geçtikçe daha da agresifleşiyormuş gibi geliyor(kendimi rahatlatamıyorum).uyumlu bir çocuktur aslında kaynaşmayı sever ama ne oldu bilemiyorum.öyle yanında kavga eden,ses yükselten anne-baba da diyiliz.bu aralar ters giden bişey de olmadı.sadece ben biraz fazla kuralcıyım ve onunla elim de olmadan inatlaşıyorum,bu da etken olabilir.tıkandım..kızlar beni rahatlatıcak ve yardımcı olucak tüm fikirlere ihtiyacım var umarım derdimi ifade edebilmişimdir...yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkürederim...