H hazinem Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2008 374 31 123 12 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hazinem #1 oğlum normalde böyle değildi neden bunu yaptığını da anlamış değilim.acaba bir tepki mi bana karşı.bazı davranışlarını onaylamadığım zaman bunu yapıyor sakin bir dille ona anlattım eve yapımaz diye özür diledi bakalım inş bir daha yapmaz
oğlum normalde böyle değildi neden bunu yaptığını da anlamış değilim.acaba bir tepki mi bana karşı.bazı davranışlarını onaylamadığım zaman bunu yapıyor sakin bir dille ona anlattım eve yapımaz diye özür diledi bakalım inş bir daha yapmaz
DryaSzr Edeple gelen lütufla gider Kayıtlı Üye 24 Ekim 2007 2.985 1.453 698 13 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hazinem #2 Bence bir davranış geliştirmiş, eminim ki altında bir sebep vardır devam ederse bir çocuk gelişimi uzmanına götürmelisiniz diye düşünüyorum canım.....
Bence bir davranış geliştirmiş, eminim ki altında bir sebep vardır devam ederse bir çocuk gelişimi uzmanına götürmelisiniz diye düşünüyorum canım.....