• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 3 yaşında oğluma tuvalet eğitimi yardım

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

esmerkiiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
4
0
1
34
Bayanlar Son 7 aydır aralıklarla oğluma tuvalet eğitim veriyorum ama ne kadar denesemde olmuyor yapmadığım hiç birşey kalmadı hep bekledim belki hazır değildir diye ara verdim ama bu sene ana okuluna başlaması gerekiyordu bu yüzden almadılar çok üzülüyorum lütfen bana yardım edin ne yapabilirim düşünmekten yoruldum :mad:

Tuvalet eğitimi için sesli muzikli oyuncak şeklinde lazımlıklar var. Belki işinize yarar.
Belli ki inada girmiş.

Cevabiniz icin tesekkurler
Aynen öyle inat ediyor bide 14 aylık bi kızım var çok zor oluyor

Tabiki zor olur. Kızınız daha çok kucuk fakat kızınıza lazımlık alarak oğlunuzu özendirebilirsiniz gibi geldi.
O oyuncak şeklideki ördeklere bakmanızı tavsiye ederim. Tuvalet kağıdı bile var :)

Öyle yapıyorum oğlumu ozendirmeye çalışıyorum ama pek fayda etmiyor oturuyor yaptım diyor oysa hiç birşey yapmadan hemen kalkıyor

Babası götürünce yapıyor ama bi kere götürdü yaptı bi keresinde de bana babam götürsün dedi ama babamız çalışıyor ve akşam çocuklar uyuduktan sonra işten çıkıp geliyor

Bayanlar Son 7 aydır aralıklarla oğluma tuvalet eğitim veriyorum ama ne kadar denesemde olmuyor yapmadığım hiç birşey kalmadı hep bekledim belki hazır değildir diye ara verdim ama bu sene ana okuluna başlaması gerekiyordu bu yüzden almadılar çok üzülüyorum lütfen bana yardım edin ne yapabilirim düşünmekten yoruldum :mad:

Benim de oğlum 2.5 yaşında. 20 gün önce başladık eğitime. Ben çalışıyorum. Sırf onun eğitimi için izin aldım. 10 gün beraber geçirdik. sürekli üstündeydi gözüm. Küçük tuvaleti söylüyordu hem de eğlenerek yapıyordu ama büyüğüne gelince korkuyordu. ama direttim birkaç kere pijamasına yaptı hala da ara sıra yapıyor ama sabrediyorum. Tuvalete gittiği zamanlar küçük ödüller veriyorum. Çikolata öpücük sarılma ya da seni seviyorum gibi küçük armağanlar. Bazen söylüyor bazen söylemeden yapıyor. yaptıktan sonra söylüyor :) biraz zaman gerektiren birşey sabırlı olmanız gerek. Erkek annelerinin %90 ında aynı sorun. biraz geç öğreniyorlar. Canınızı sıkmayın. Benim yaptığım gibi yaparsanız belki faydalı olur.

Back
X