3 yaşındaki çocuğum sağ dizine aniden basamaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayana

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
184
391
628
İstanbul
Merhaba arkadaşlar üç yaşındaki oğlum bir gece önce sağ bacağını gösterip ağrıyo dedi sabah yürüyordu tuvalete gidip geldi aniden basamamaya başladı. İşteyim acile götürmeli miyim yoksa aranızda bu durumu yaşayan var mı? Bir saattir aklından geçtiği anda gel seninle oynayalım dediğimde kalkıyor ve iğne batmış gibi kaldırıyor o ayağını. Bir yere vurduğunu görmedim. Başına gelen varsa yazabilir mi . Teşekkür ederim

Aşkım belki de biryere vurmuş dur yada ayağına bişey batmıştır bir bak istersen incele geçmeyecek olursa götürsün

Aşkım belki de biryere vurmuş dur yada ayağına bişey batmıştır bir bak istersen incele geçmeyecek olursa götürsün
İnşallah öyle bir şeydir. bir ara artık basmaya ama hafif korkuyla yürümeye başladı ama o ayakta bi hassasiyet gözlemledim geçince biraz rahatladım. Biraz önce uykudan ağlayarak yanıma geldi ayağına basamıyordu. Sabah doktora götüreceğim. Dua edin lütfen

İyi akşamlar canım benim naptın götürdün mü oğlunu doktor a nededi inşallah kötü bişey yoktur çok geçmiş olsun

Hala devam ediyorsa şikayetleri ortopediue götürün. Eğer düşme vurma gibi şeyler olmadıysa acil size bir çözüm olmayacaktır. Detaylı muayene olmasında fayda var.

Hala devam ediyorsa şikayetleri ortopediue götürün. Eğer düşme vurma gibi şeyler olmadıysa acil size bir çözüm olmayacaktır. Detaylı muayene olmasında fayda var.
Merhaba bugün devam etmedi baya bi inceledim. Biz ilçede oturuyoruz ilk İstanbul ziyaretimde kendi doktoruna göstereceğim. Şu anda şükür düzeldi ama evde kamera olduğu için tam ağrıdığı ana gittik darbe ya da düşme yoktu. Aniden başladı bana tutundu. Gelişmelerden mutlaka haberdar ederim çok saolun.

İyi akşamlar canım benim naptın götürdün mü oğlunu doktor a nededi inşallah kötü bişey yoktur çok geçmiş olsun
İyi akşamlar tatlım. Yok götürmedim sabah gayet iyiydi eşim de pimpirik yaptığımı gerek olmadığını söyledi. Biz ilçede oturuyoruz İstanbul’a geldiğimizde yıllık rutin kontrolleri olacak orada göstereceğim. Bugün gayet iyiydi hassasiyet de olmadı. Ama gerçekten korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…