Davranış Bozuklukları 3 yaşındaki kızım sanırım mastürbasyon yapıyor

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Uyarı niteliğinde çok önemli açıklamalar yapmışsın canım. Etkisinden çıkmış olduğuna çok sevindim.
İki yetiskin çocuk annesi olarak itiraf etmeliyim ki, bu konuda hassas davranmadım. Çocuklarımın
bu anlamda neler yaşadığını bilmiyorum. Aile, komşu toplantılarında büyükler salonda otururken,
çocuklar başka odada olurlardı. Biz de raharça lak lak yapabiliyoruz diye mutlu olurduk.
Hay Allah ne kadar da yanlışmış...
Paylaştığın için teşekkür ederim gecekirpikcim. :71:

Beni anlamanıza çok sevindim..Ama sizde ve diğer tüm annelerde yanlış yok ..Sadece temiz kalpli oluşunuzdan aklınıza gelmiyor..

Ayrıca teşekkür ne demek..Rica ederim..Sevgiler dilerim.. :71:

Son düzenleme:
Yanlış yere yazdım.......

Son düzenleme:
:26: Çocukluğumu hiç unutmam ben 4 5 yaşlarımdayken aynı şeyi yapardım yorganın altına girerdim dokunurdum kendime sürekli ama hiçbi zevkte almazdım 6 yaşıma geldiğimde zevk almaya başlamıştım ailem çalışırdı ben evde hep tek kalırdım bakıcım olurdu o da uyurdu genellikle :27: boş oda vardı girerdim oraya sürekli masturbasyon yapardım ama defalarca hep yalnız kalmaktan oluyo bunlar evde tek başımaydım canım sıkılırdı yatardım yere ellerdim kendimi sonra 10-14 yaş arası çıldırmış gibi duramazdım alışkanlık olmuştu resmen hasta gibi ortalıktan kaybolur tuvalette yapardım hep yalnız kalmaktandı bana göre tek sebebi

3 yaşında kızım var. 2 haftadır iç çamaşırını çıkartıp yorgan altına girip cinsel organıyla oynuyor. Çok şaşkınım ne yapmam gerekiyor nasıl davranmalıyım lütfen yardım edin.

benim kızımda 4 yaşında ben nasıl davrandıysam bi türlü unutturamadım artık benim gözden kaybolmamı bekliyor odan çıkar çıkmaz başlıyor yapmaya doktorada götürdüm mantar falan yok mastürbasyon için unutturmalısınız yapacak bişy yok dedi
artık yalnız bırakmamaya çalışıyorum ama nafile yapıyor artık benimde çok sinirlerim bozuldu bakalım ne zaman unutacak
ana okuluna başlayacak ordada yaparsa diye düşünmeye başladımm

Back
X