merhaba arkadaşlar , problemimiz şu ki . 2 yaşından beri bazı takıntıları vardı ben fazla önemsememiştim , şuan itibariyle çok arttı . Mesela gece uyumadan önce hadi annecim yatıyoruz diyorum . Tamam diyor koltuktan iniyor ve yarı yoldan dönüp tekrar indigi koltuğa oturuyor . ' bir,iki,üç ' diyor tekrardan iniyor , söyleme tarzını ve koltuktan iniş şeklini begenmezse bu durumu cok fazla kez tekrarlayabiliyor , yatağa yatarken bir çok takıntısı var , tv yi ben kapatırsam kumandayı alıyor tv yi açıyor kendisi kapatıyor kumandayı brnim koydugum yere koyuyor . Sabah uyandıgında yatagın diger tarafından iniyorsa trkrar yataga yatıp her zamanki indigi taraftan iniyor , babası işe giderken vedalaşırken kapıda 15 dakika esir edebiliyor , ağlamadan iki yanaktan öp , burundan öp , alından öp, gıdıdan öp , çak yapmadım , sarılmadım , bebeğim de canım kızım de yumuşağım de gibi bir çok söz , begenmezse yeniden başa dönüyor . Bu güne kadar eşimde bende olumsuz tepki vermedik cunku nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmiyorduk cevremizde bu şekilde hiçbir cocukta görmedik açıkçası , kücük şehirde yaşıyoruz yaşadıgımız şehirde malesef pedagog yok . Ama gerekiyorsa mutlaka götüreceğim. , siz anneler böyle bir durum yaşadıysanız sizden tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum . Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
Son düzenleme: